Head of Sales Nordics till Worldfavor

Om bolaget:

Med en tydlig vision om att göra hållbart företagande mainstream och skapa en bättre möjlighet att göra hållbara val, skapades Worldfavor av grundarna Andreas Liljendahl, Pär Gustafsson, Frida Emilsson och Lars-Peter Eriksson.

Worldfavor är en global, digital plattform för att dela och ta del av hållbarhetsinformation, och därmed säkerställa hållbara verksamheter. Plattformen hjälper företag att mäta sin egen påverkan, dela sin information med intressenter, samt ta del av och utvärdera hållbarhetsnivån hos affärspartners såsom leverantörer eller investeringar. Worldfavor möjliggör idag utbyte av hållbarhetsinformation mellan tiotusentals bolag i över 60 länder.  Till kundbasen har man på kort tid lyckats locka till sig såväl stora globala aktörer som många utav Sveriges största, och inom hållbarhetsområdet främsta, företag. Nu är siktet inställt på acceleration och expansion. 

Lättillgänglig och hanterbar hållbarhetsinformation leder till att företag kan ställa tydligare och högre krav på varandra, fatta hållbara beslut och skapa en hållbar utveckling inom affärspraxis därmed skapa en mer hållbar värld. 

Mer om Worldfavor kan du läsa om på www.worldfavor.com 

Worldfavor är backade av många etablerade investerare för att stötta den ambitiösa tillväxtresan, däribland Norrsken Foundation. Bolaget befinner sig nu i en mycket expansiv fas och växer snabbt med såväl kunder som användare och anställda. Man har nu behov av att rekrytera en Head of Sales Nordics till verksamheten i Stockholm.

Om rollen:

Som Head of Sales Nordics blir du en mycket viktigt del av Worldfavors fortsatta framgång och expansion.

Ditt huvuduppdrag blir att leda, coacha, utveckla och utmana bolagets försäljningsteam så att de kan hjälpa fler kunder att fatta hållbara beslut. Du kommer att arbeta såväl operativt som strategiskt för att Worldfavor skall växa på den nordiska marknaden. 

I ditt arbete ingår personal- och budgetansvar, att förfina och utveckla processer och metoder, att rekrytera och att fortsätta bygga säljorganisationen i en stadig takt. 

Du arbetar nära ditt team och ledningen och tillsammans är ni de som är med och revolutionerar marknaden för hållbarhet.

Vi söker:

Vi söker dig som brinner för att bygga och utveckla hållbara försäljningsteam. Som drivs av att coacha, utmana och utveckla andra så att de kan bli sina bästa jag och därmed hjälpa andra. 

Du har tidigare erfarenhet av att leda och utveckla försäljningsteam och trivs i ledarrollen. För dig är det lika självklart att stötta i ett kundmöte som att förfina processer, sätta strategier och att koka kaffe när det behövs. 

Du har erfarenhet av att arbeta med SaaS-lösningar, gärna i organisationer där sälj och marknad jobbar nära, och du har med fördel arbetat i entreprenörsdrivna verksamheter i stark tillväxt. Det är meriterande om du har en akademisk examen. Grundläggande krav är att du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Gemensamt för alla anställda på Worldfavor är att de är ambitiösa, prestigelösa och har en ”can-do-attityd” och att man brinner för en mer hållbar värld. Det är egenskaper och värderingar som vi ser att en Head of Sales också måste ha.    

Erbjudande:

Är du den vi söker, får du möjlighet att vara med och skapa framgång på ett bolag i framkant, som varje dag gör världen lite bättre. Du får arbeta i en starkt tillväxtmiljö där du har stort inflytande och ansvar och kommer att vara en viktig del i bolagets framgång. För rätt person finns också stora karriärmöjligheter.

Worldfavor har sitt kontor i Gamla stan, där du tillsammans med dedikerade och kompetenta kollegor kommer att vara med och göra skillnad.  

Ansökan: 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Worldfavor med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08 26 20 00. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram