Försäljningsansvarig till Will & Skill

Om företaget:
Will & Skill är digitalbyrån som hjälper sina kunder att ta fram digitala produkter och tjänster med målsättningen att leverera lösningar som underlättar deras vardag. Med hjälp av intuitiva användargränssnitt och stabila plattformar bygger Will & Skill framtidens affärssystem. Bolaget strävar efter att skapa långsiktiga och tillitsfulla relationer med sina kunder genom att vara transparenta och alltid leverera den bästa lösningen.

För att fortsätta tillväxtresan söker man nu en försäljningsansvarig till kontoret i Stockholm. 

Om rollen:
Som försäljningsansvarig på Will & Skill kommer du att leda, utveckla och ansvara för bolagets försäljningsarbete för att säkra fortsatt tillväxt. 

Du kommer att arbeta operativt med din egen försäljning med fokus på nya kundsamarbeten. Du ansvarar självständigt för hela försäljningsprocessen från att hitta och kvalificera leads till att ta affären i mål. Under säljprocessens gång involverar du mer tekniska resurser vid behov.

Utöver detta ansvarar du får att sätta processer och strukturer som kommer ligga till grund för hur Will & Skills säljarbete ska bedrivas framöver. Du kommer även att vara involverad i marknadsföringsarbete för att t.ex. öka bolagets närvaro i digitala kanaler. På sikt kommer du få möjlighet att bygga upp ditt eget försäljningsteam. I rollen rapporterar du till VD.

Vi söker:
För att lyckas i rollen som försäljningsansvarig har minst tre års erfarenhet av komplex tjänste- eller lösningsförsäljning, antingen i form av konsultförsäljning eller systemlösningar. Du kan driva affärsprocesser från start till mål och har ett genuint intresse för innovation och teknik. Du har någon form av tidigare ledarerfarenhet och en vilja att fortsätta utvecklas i ledarrollen.

Som person är du öppen och social. Du är tydlig i din kommunikation och inte rädd för att lyfta din åsikt. Du trivs bra i en organisation där du får möjlighet att vara med och påverka och där din roll har stor betydelse för företagets framgång.

Du har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat och drivs av att uppnå och överträffa mål. Du bidrar till teamet genom din positiva inställning, din ambition och din förmåga att skapa och utveckla relationer. Utöver det är du nyfiken med en stark vilja att komma framåt och lära dig nya saker. Du räds inte förändring utan ser det snarare som en möjlighet att kunna utvecklas som person.

Det är meriterande med eftergymnasial utbildning samt erfarenhet från marknadsföringsarbete. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav.

Erbjudande:
Will & Skill sitter i fräscha lokaler på Södermalm i Stockholm och kan erbjuda dig ett flexibelt arbete i en kreativ och utmanande miljö där du får möjlighet att vara med och påverka företagets riktning. Will & Skills kultur präglas av gemenskap och högt till tak och tror att människor som brinner för något meningsfullt kommer in till jobbet för att de vill och inte för att de måste. Här kan du läsa mer om Will & Skill: https://willandskill.se/

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Will & Skill med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram