Account Manager till Claremont

Om företaget:  

Med en stark företagskultur som präglas av engagemang, entreprenörskap och laganda har Claremont haft en mycket hög tillväxt med god lönsamhet sedan starten 2008. Claremont är ett Management – och IT- konsultbolag i kraftig tillväxt. 

Med hjälp av marknadens vassaste och mest drivna Management-och IT-konsulter identifierar och realiserar Claremont sina kunders förbättringsmöjligheter. 

Claremonts mål är att vara en strategisk partner som hjälper sina kunder genom den digitala resan, från strategi till implementation (realisering) och förvaltning. Bland Claremonts kunder finns bland andra marknadsledande bolag inom Retail, media, resebranschen samt bank och finans.  

Konsulterna på Claremont är experter inom sina respektive kunskapsområden inom digital omställning och affärssystem, bland annat inom SAP, verksamhet, strategi, digital projektledning, webb- och systemutveckling, E-handel, test & kvalitet samt prediktiv analys och BI. 

Idag sysselsätter Claremont drygt 300 konsulter och har blivit utsett till Gasellbolag tre år i rad samt fått utmärkelsen ”Superföretag” av Veckans Affärer två år i rad. 2019 utsågs man också till en av Sveriges 100 attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen.

Läs mer om Claremont www.claremont.se

För att fortsätta sin tillväxtresa söker man nu en Account Manager.

Om rollen:Som Account Manager på Claremont blir du del av ett vinnande lag och en nyckelspelare i bolagets fortsatta tillväxtstrategi. 

Du kommer att arbeta med försäljning av bolagets konsulttjänster. I ditt arbete kommer du att strategiskt utveckla såväl befintliga som nya konton. Fokus ligger på att sälja hela Claremonts erbjudande. Du arbetar tillsammans med Claremonts affärsområdesansvariga säljare.

Du kommer vidare att driva marknadsaktiviteter, ansvara för offert- och avtalshantering kopplat till försäljning, ha en tät dialog med konsulter ute hos kund, ansvara för kontohantering inom hela Claremont samt vara en ambassadör för Claremonts värderingar. 

Vi söker:Vi söker dig med ett par års erfarenhet av tjänsteförsäljning (B2B), gärna från konsult eller IT-branschen som vill göra skillnad för dina kunder. Du är en person som värderar långsiktiga samarbeten och är beredd på att lägga den tid och det engagemang som krävs för att lyckas. 

Du har ett sinne för affärer, mänskliga relationer, är strukturerad, målinriktad och har ett intresse för digitalisering. Du är vidare en framåtlutad person med en ödmjuk inställning som tycker det är kul att verka i en snabbföränderlig miljö. 

Ett krav för rollen är en eftergymnasial utbildning kopplad till IT eller ekonomi samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Erbjudande:Claremont är en arbetsplats som präglas av hög energi och en entreprenörsanda. Du kan själv påverka din roll och har stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter.

Du erbjuds goda förtjänstmöjligheter med marknadsmässig fast grundlön samt prestationsbaserad bonus, friskvårdsbidrag, tjänstepension, resor och aktiviteter. 

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Claremont med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa Salesgroup på 08-26 20 00. Tillträde sker efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram