Digital Sales Consultant till Stratsys

Om företaget:
Stratsys är ett spännande tillväxtbolag som revolutionerar arbetslivet med sin molnbaserade plattform för enklare planering, genomförande och uppföljning i organisationer. Bolaget grundades år 2000 och är idag drygt 160 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping. Stratsys fortsätter att växa snabbt och söker därför efter ytterligare en affärsdriven och lösningsorienterad Digital Sales Consultant till sitt team i Stockholm.

Om rollen:
Som Digital Sales Consultant på Stratsys arbetar du med hela kundresan – från digital prospektering, bokning och utförda digitala möten till avslut med kunder.  

All försäljning sker genom digitala kanaler där allt knyts ihop i Stratsys CRM- och marknadsverktyg, HubSpot. Under processens gång är du en god rådgivare åt kunden, hela tiden med siktet inställt på att förenkla deras vardag med hjälp av Stratsys produkter och tjänster. 

Det är viktigt att du trivs och vill arbeta i en roll med mycket eget ansvar samt har god förmåga att prioritera och lägga upp ditt arbete på egen hand för att nå uppsatta mål. Du är en digital kameleont som brinner för det digitala mötet med nya människor, samtidigt som du har förmågan att få potentiella kunder att älska vår produkt lika mycket som vi gör! 

Vi söker:
För att lyckas i rollen som Digital Sales Consultant har du minst ett års erfarenhet av tjänste- eller lösningsförsäljning (B2B) och dokumenterat goda försäljningsresultat. Det är meriterande med branschrelevant bakgrund från IT eller närliggande bransch.

Som person är du nyfiken och intresserad av digitalisering och digital försäljning. Du är en person som värderar långsiktiga samarbeten och är beredd att lägga den tid och det engagemang som krävs för att lyckas. Du motiveras av utmaningar och av att nå resultat, men du är också mån om att arbeta smart och effektivt och har inga problem att driva flera processer samtidigt på ett strukturerat sätt. Därtill har du en positiv och prestigelös framtoning och ser värdet av att samarbeta med dina kollegor för att nå gemensamma mål.

Ett krav för rollen är universitetsutbildning eller högre eftergymnasial utbildning från tex. IHM Business School eller liknande. Du har mycket goda kunskaper och kan kommunicera både på svenska och engelska, flytande i tal och skrift. Utöver det ser vi gärna att du har goda kunskaper i samtliga sociala medier och är van att uttrycka dig på Linkedin, Facebook och såklart mail.

Erbjudande:
Stratsys sitter i fräscha lokaler på Östermalm i Stockholm och kan garantera dig en arbetsplats där du har chansen att bli en riktigt framgångsrik Digital Säljare, i ett team med människor som alltid lyfter varandra. Du får möjlighet att arbeta på ett tillväxtbolag på framfart där har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Här kan du läsa mer om Stratsys: https://www.stratsys.se och här kan du läsa mer om alla som arbetar på Stratsys och ta del av deras vardag: http://jobs.stratsys.com

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Stratsys med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram