Sales Executive till Qbrick

Om företaget:
Qbrick är ett innovativt entreprenörsbolag som sedan 1999 byggt upp en stark position inom lösningar för mediastreaming till flera av de största bolagen i Norden. Bolaget är den enda leverantören som erbjuder en komplett end-to-end-plattform för att skapa video men också hantera, lagra och säkerställa att videoinnehållet träffar den tänkta publiken. Qbrick har kontor i Kista, Oslo, Helsingfors, Åbo och Köpenhamn.

För att fortsätta sin tillväxtresa söker man nu en Sales Executive till kontoret i Stockholm.

Om rollen:
I rollen som Sales Executive på Qbrick kommer du arbeta med försäljning av bolagets videoplattform och dess närliggande tjänster. Du driver självständigt hela försäljningsprocessen med fokus på att identifiera och knyta till dig nya kunder med lösningar för deras olika kommunikationsbehov, men även vidareutveckla befintliga affärer. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat prospektering, genomförande av kundmöten, behovsanalys, offert- och avtalshantering samt uppföljning av affärer. Utöver det kommer du att vara involverad i vissa delar av marknadsföringsarbetet för att t.ex. öka bolagets närvaro i digitala kanaler. Du utgår från kontoret i Kista och bearbetar i huvudsak kunder på den svenska marknaden.

Vi söker:
För att lyckas i rollen som Sales Executive på Qbrick har du minst två års erfarenhet av försäljning (B2B) och dokumenterat goda försäljningsresultat. Du har även branschrelevant bakgrund från IT, marknad, media, SaaS eller annan typ av snarlik tjänsteförsäljning. Specifik erfarenhet av kommunikationslösningar är ett starkt plus.

Som person är du handlingskraftig och orädd och mån om att komma i mål med de uppgifter som du tar dig an. Du är också nyfiken med en stark vilja att lära dig nytt och genuint intresserad av de människor och verksamheter som du möter. Utöver det är du en affärsorienterad person som tycker att försäljning är roligt och drivs av att göra affärer samtidigt som du har ett långsiktigt tänk.

Du är en lagspelare som ser värdet av att samarbeta med dina kollegor. Du har också ett intresse för affärsutveckling och digitalisering och trivs bra i en entreprenöriell och snabbrörlig miljö där inte allt finns på plats men där det finns stora möjligheter att få vara med och påverka.

Eftergymnasial utbildning är meriterande. Ett krav för rollen är goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Erbjudande:
Qbrick är en arbetsplats som präglas av en entreprenöriell och positiv kultur som ger stora möjligheter för sina anställda att utvecklas. Bolaget sitter i moderna lokaler i Kista Science Tower och erbjuder dig ett flexibelt och självständigt arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Här kan du läsa mer om Qbrick: https://www.qbrick.com/

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Qbrick med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08 26 20 00. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram