Key Account Manager

Addsecure söker Key Account Manager i Stockholm

Om företaget
AddSecure är en ledande europeisk aktör inom säkrad kritisk kommunikation. De förser över 50 000 kunder och partners runt om i Europa med säkra kommunikationslösningar inom övervakade larm och kritisk IoT-kommunikation. Totalt har AddSecure levererat närmare 400 000 uppkopplingar och en miljon enheter.

Deras lösningar – som hjälper till att rädda liv, skydda egendom och säkra viktiga samhällsfunktioner – är flexibla, lätta att installera och bidrar till att öka deras kunders konkurrenskraft. AddSecure arbetar för närvarande främst inom följande affärsområden; fastighetssäkerhet, fastighetsautomation, energi och smarta städer, samt fleet management.

Om rollen
Du kommer ingå i ett team av 4 stycken Key Account Managers som har olika distriktansvar i Sverige. Ditt distrikt innefattas av norra Stockholm och delar av Norrland. I din roll kommer du jobba primärt med produktsegmenten hiss, brand, inbrott samt kritisk kommunikation av olika slag. Dina kunder består av kommunala verksamheter och industrier. Du kommer driva affärer dels via partners men också direkt mot slutkund. Du kommer jobba nära både partners, intern presale och övriga KAM funktioner.

Vi söker
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av B2B försäljning och är van vid både långa processer och slutkundsbearbetning. Vi ser gärna att du tidigare jobbat med tekniska produkter av något slag. Ett krav för tjänsten är att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande om du även har:

– Jobbat mot kommunala verksamheter
– Erfarenhet av att sälja tekniska produkter/tjänster

Profil
Du är en nyfiken och självgående person som tycker om teknik och är duktig på att omsätta teknik till kundvärde. Du är en social person som är bra på att skapa förtroende, både hos kunder men också internt. Du har en förmåga att bryta ner mål till planer och aktiviteter. Vi ser att du är en lagspelare som gärna hjälper kolleger och delar med dig av dina erfarenheter. AddSecure är ett tillväxtbolag vilket innebär att du gillar tempo och att jobba i en föränderlig miljö.

Vi erbjuder
Du får möjligheten att arbeta i ett företag som är i en spännande utvecklingsfas, tillsammans med många drivna kollegor som gillar att vara med och påverka verksamheten. Det är en omväxlande roll med mycket frihet och stort utrymme för eget affärsmannaskap och kreativitet i en miljö med stark teamkänsla med välkända produkter.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Addsecure med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa Salesgroup på 08-26 20 00. Tillträde sker efter överenskommelse.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram