Account Manager

Account Manager

EPM söker Account Manager
EPM som är ett modernt IT-företag med avancerade lösningar för hosting, virtualisering och drifttjänster har de senaste åren haft en stark tillväxt. Nu söker vi dig som vill vara med i vårt unga säljteam och fortsätta utveckla vår försäljning som ska bidra till att stärka EPM´s position som ledande aktör i Stockholmsregionen hos små och medelstora företag.

Arbetsuppgifter 
Du sköter själv hela processen från att boka möten till att avsluta affären men givetvis med tillgång till verksamhetens tekniska expertis. Arbetet innebär hög aktivitetsgrad och intensiv kundkontakt där dina främsta arbetsverktyg är datorn och telefonen. Inledningsvis kommer ditt fokus vara inriktat på att bearbeta små och medelstora företag för att i förlängningen bygga upp din egen kundstock som du sedan vårdar och utvecklar.

Kvalifikationer
Du är i början av din karriär och vill vara med och utvecklas tillsammans med vårt säljteam.
Det är en fördel om du har utbildning inom försäljning/marknadsföring eller några års erfarenhet av B2B försäljning, gärna inom IT.
För att du ska lyckas i ditt arbete behöver du vara disciplinerad och självgående, du är självklart mål- och resultatinriktad, driven och har förmågan att bygga långvariga kundrelationer.
God kommunikativ förmåga i tal och skrift, god förmåga att hantera utmaningar kopplade till arbetsuppgifterna och du tar egna initiativ.
Ditt arbetssätt är planerat och strukturerat men med hög energi och högt driv.

Vi erbjuder
Arbete i ett företag som är i en spännande utvecklingsfas, tillsammans med många unga och drivna kollegor som gillar att vara med och påverka verksamheten.
Tjänsten är heltid med fast månadslön plus rörlig del.
Din roll i verksamheten innebär stora utvecklingsmöjligheter och vi ser att du på sikt utvecklas till Key Account Manager.

I denna rekryteringsprocess samarbetar EPM med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa Salesgroup på 08-26 20 00. Tillträde sker efter överenskommelse.

Det finns inga taggar här än. Lägg till en?

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram