Regionssäljare

Regionsäljare till Idus AB

Idus AB har sedan 1992 utvecklat programvaror för information, dokumentation och underhåll. Systemet är ett verktyg för att hjälpa våra kunder att utföra rätt underhåll i rätt tid. Då sparar företagen pengar och de sparar även på resurserna i vår gemensamma miljö. Med Idus underhållssystem kan kunderna få balans mellan ekonomi och driftsäkerhet och ägna sig mer åt förebyggande än felavhjälpande åtgärder. Idus erbjuder även utbildning och konsultation inom underhållsverksamhet och Idus är ett av Sveriges mest använda underhållssystem. Idus har kontor i Härnösand, Gävle, Göteborg, Norrköping och Staffanstorp. Sedan 1998 ingår Idus i samma koncern som Novotek AB.
För mer information om Idus AB, hänvisar vi till vår hemsida,
www.idus.se

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att utarbeta plan-och målsättning för expansion för regionen i samråd med VD. Regionansvaret omfattas primärt, men inte uteslutande, av bearbetning och utökning av vår befintliga kundstock med målet att driva mot en fortsatt expansion region syd och mitt. Det innebär att kunna identifiera kundens behov inom VA, Energi och industriföretag samt finna rätt lösning baserad på en mix av Idus produkter, tjänster och lösningar. Regionen omfattas av södra och mellersta Sverige.

Kvalifikationer

Du som söker har ett antal års erfarenhet av att driva gärna komplex teknisk försäljning, B2B. Kanske har du arbetat med systemförsäljning mot VA, Energi eller industriföretag.
Du är duktig på att förmedla värde utifrån tekniska lösningar och är van vid att jobba med långa processer.
Innehar B-körkort

Dina personliga egenskaper och kompetenser

Du är duktig på att läsa av folk där du snabbt skapar goda relationer till kunder och personal. Du gillar att nätverka inom och utanför organisationen för att förstärka dina relationer. Ditt fokus är kundbehov och kundtillfredsställelse och du sätter höga normer för kvalitet och kvantitet.
Du har lätt för att lära dig nya uppgifter, memorerar snabbt information och samlar heltäckande underlag för att stödja beslutsfattande.
Du sätter klart definierade mål, planerar aktiviteter och projekt i god tid, tar möjliga förändringar i beaktande och utnyttjar tiden effektivt.

Vi är det familjära företaget som har en ledande position inom vårt gebit. Vårt varumärke och goda rykte har skapats av hög servicegrad och kvalitet samt väldigt bra produkter som ligger i framkant. Vi arbetar med realistiska tillväxtmål då vi aldrig ger avkall på kvalitet och kundnöjdhet. Självfallet arbetar vi ständigt för att främja ett trevligt arbetsklimat med nöjda medarbetare. För tjänsten utgår du antingen från hemmet alternativt kontoret i Staffanstorp

I denna rekryteringsprocess samarbeta Idus med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa Salesgroup på 08-26 20 00. Tillträde sker efter överenskommelse.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram