Senior Account Executive till Formulate

Om företaget: 

Vi på Formulate är övertygade om att den senaste tekniken kan användas för att lösa klassiska problem på företag.  Vi har valt att bli riktigt bra på machine learning, data engineering och användarupplevelser. Våra kunder är stora företag inom detalj- och dagligvarubranschen så som Coop och Apoteket AB. Vill du vara med på vår tillväxtresa och jobba med att lösa deras verkliga problem? Vi söker just nu en Senior Account Executive med stort intresse för retail, som vill bygga lösningar och kundrelationer i världsklass.

Formulate grundades 2016 av Andreas Willgert (VD), Arvid Stenback (Head of Growth) och Robin Bartholdson (CTO). Idag har bolaget 12 medarbetare, sitter med utsikt över Tegnerlunden i centrala Stockholm och backas sedan sommaren 2018 av Industrifonden.

Formulate utvecklar Retail DecisionCloud, en lösning för analys och simulering som bygger på år av forskning, erfarenhet från kundsidan och AI-teknologi. Retail DecisionCloud hjälper kunden att få bättre insikt i hur man driver lönsamma kampanjer, arbetar med prissättning, fattar strategiska och lönsamma beslut. 

Läs mer om Formulate på www.formulate.app

Om rollen:

I din roll som Senior Account Executive kommer du att, med stöd av Arvid, driva hela försäljningsprocessen från första kontakt till presentation och avtal. Försäljningen sker såväl till kunder i Sverige som internationellt. Du arbetar proaktivt med att identifiera potentiella affärsmöjligheter, förstå marknaden och dess utveckling. Vi vill hjälpa våra kunder att bli mer effektiva och lönsamma i sitt arbete med kampanjer och erbjudanden. För oss är detta en stor och viktig roll, du blir en nyckelperson för Formulates fortsatta tillväxt.

Vi söker:

Vi söker dig som vill vara med och revolutionera hur retail-marknaden använder den senaste tekniken och som vill vara med och växa Formulate.

Du har en konsultativ approach där du med din verksamhetsförståelse och tekniska kompetens kan få dina kunder att bli mer framgångsrika. Du är van vid att hitta och ta in nya affärer och kan hålla affärsdialoger, presentationer och avtalsförhandlingar med beslutsfattare på hög nivå samt möta användarna i deras verklighet. Du är driven och målorienterad i din personlighet och precis som dina kollegor är du en positiv person som vill vara med på, och bidra till, en spännande resa.   

Akademisk examen eller annan eftergymnasial utbildning samt tidigare erfarenhet av att arbeta i Salesforce är meriterande.  

Erbjudande:

Är du den vi söker kan vi erbjuda en spännande möjlighet i ett av Sveriges hetaste AI-bolag. Du erbjuds en bra fast lön och ett attraktivt provisionssystem, tjänstepension, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring. Formulate sitter på ett trevligt kontor vid Tegnérlunden. 

Ansökan: 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Formulate med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram