Rekryteringskonsult till Salesgroup

Om oss:

Vi på Salesgroup är specialiserade på att rekrytera säljare och ledare inom alla nivåer till IT-branschen. Våra kunder väljer oss för vår kompetens, leveransförmåga, starka nätverk samt för vårt personliga ansvar genom hela processen. Vi som arbetar på Salesgroup har lång erfarenhet av rekrytering, försäljning och av IT-branschen.

Salesgroup har på kort tid blivit en välkänd aktör inom vår bransch med många goda kundreferenser och samarbeten. Våra affärsrelationer inom IT-branschen sträcker sig över hela Norden med fokus på Sverige.

Det råder stor efterfrågan på våra tjänster och vi behöver därför ytterligare stärka vårt leveransteam med en rekryteringskonsult med intresse för IT, människor och affärer.

Om rollen:
I ditt arbete ansvarar du för att arbeta driva flera rekryteringsprocesser parallellt. Exempel på uppdrag som du kommer att få arbeta med är bland annat Account Managers, försäljnings- och konsultchefer, specialistsäljare och pre-sales. Du får möjlighet att arbeta med många spännande bolag, både start-ups och stora välkända IT-bolag.

Du kommer självständigt att ansvara för hela rekryteringsprocessen från att ta kravprofil till genomförande och uppföljning av rekryterade kandidater i de uppdrag du arbetar med. I arbetet ingår också att arbeta tillsammans med kundansvariga inom Salesgroup, delta i kundmöten och hålla en löpande kunddialog.

På Salesgroup arbetar vi uteslutande med search i våra rekryteringsprocesser. I vårt arbete agerar vi ofta som rådgivare och experter både mot kandidat och kund.

Krav på person:
Vi söker dig med minst några års erfarenhet av rekrytering, gärna från IT-branschen. Du är van vid att arbeta med search och arbetar proaktivt i ditt rekryteringsarbete.

Du har erfarenhet av att arbeta med olika beställare och/eller kunder. Självklart hanterar du både kund- och kandidatkontakt på ett relationsbyggande och professionellt sätt. Du är förtroendeingivande, konsultativ och arbetar lösningsinriktat.

Grundläggande krav för tjänsten är att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, (svenska och engelska), har god administrativ förmåga och eftergymnasial utbildning.

Vi ser en långsiktighet i denna tjänst och därför är det viktigt för oss att du är en person som likt oss andra på Salesgroup är prestigelös, dedikerad och professionell. 

Erbjudande:
Vi erbjuder möjligheten att arbeta inom ett specialiserat bolag med erfarna och kompetenta kollegor där du får ett stort inflytande och ansvar över ditt arbete. Vi har många återkommande kunder vilket gör att du får möjlighet att lära känna våra kunder och deras försäljningsorganisationer på djupet.

Vårt kontor är centralt beläget vid Tegnérlunden. Du erbjuds en marknadsmässig grundlön samt en prestationsbaserad bonus.

Ansökan:
Du är välkommen med din ansökan, vi tillämpar urval löpande. För mer information är du välkommen att ringa oss på 08-26 20 00. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast/efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram