Head of recruitment till Construct IT

Om företaget:
Construct IT är ett konsultbolag som arbetar med att ta fram webbplatser och webbapplikationer som stärker kundens digitala affärsmöjligheter. Genom skräddarsydda lösningar effektiviserar deras kunniga konsulter kundernas verksamhet och skapar nya konkurrensfördelar. Construct IT erbjuder heltäckande tjänster för digital transformation – från förstudie, strategi och design till implementation och förvaltning. 

På Construct IT får du möjligheten att arbeta tillsammans med människor som har mycket hög kompetens och ett driv att ständigt förbättra sig själva och sin omgivning. Med olika bakgrunder och erfarenheter erbjuder Construct IT en dynamisk och engagerande miljö. Konsulterna arbetar ute hos kund antingen i team, som enskild konsult eller inhouse beroende på uppdragets art. Construct IT har tillväxtambitioner och behöver därför en dedikerad resurs för rekrytering av nya konsulter inom systemutveckling, men som också kan arbeta med olika HR-frågor.

Din roll: 
I ditt arbete ansvara du för kompetensförsörjning genom att strategiskt arbeta med rekrytering av nya medarbetare, frågor kring employeer branding, relevanta marknadsaktiviteter och kampanjer. Du kommer även arbeta med onboarding, kulturarbete, HR-processer och strukturer. Tillsammans med övriga på bolaget är du med att utveckla verksamheten får att nå de uppsatta expansionsmålen. 

Vi söker:
För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har minst ett års erfarenhet av att rekrytera systemutvecklare helst med inriktning mot C# och .Net, har du erfarenhet av HR-arbete är det meriterande. Grundläggande krav är att du behärskar svenska och engelska flytande, samt att du har en akademisk bakgrund inom HR-området eller motsvarande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker sig som är:

  • Driven, resultat- och lösningsorienterad.
  • Social och kommunikativ.
  • Stresstålig och stimuleras av utmaningar i en snabbväxande miljö.
  • Empatisk och har ett naturligt intresse för individers utveckling och behov.
  • Insikt och intresse kring teknik och digital utveckling.
  • Är kreativ.

Erbjudande:
Är du den personen Contruct IT söker så får du en spännande roll i ett växande framtidsföretag med mycket goda möjligheter att vidareutveckla din HR-karriär. Construct IT mysiga kontor är beläget i centrala Stockholm. För tjänsten erbjuds du fast lön, provision efter överenskommelse, tjänstepension och friskvårdsbidrag. 

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Contstruct IT med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram