Enterprise Account Executive

Om företaget:

Benemen grundades 2008 i Finland och har sedan dess varit ett av de ledande innovationsföretagen gällande molnbaserade, integrerade och anpassade kommunikationslösningar. Benemens lösningar integrerar den fasta och mobila telefonin med mejl och chat-applikationer under en enhetlig molnplattform vilket ger organisationerna en övergripande bild av samtliga kommunikationer och kostnader. Därmed kan man avläsa unik information under kundens process för att hela tiden förbättra utfall och utveckling.

Benemen expanderar kraftigt och för att vidareutveckla den svenska marknaden letar man nu efter en Enterprise Account Executive.

Om rollen:

I rollen som Enterprise Account Executive är du ansvarig för hela försäljningsprocessen och har det övergripande ansvaret för att bygga och utveckla Benemens närvaro på den svenska marknaden. Du ansvarar för att prospektera och bearbeta marknaden för att identifiera nya affärsmöjligheter samtidigt som du underhåller och vidareutvecklar de existerande kunderna.

På plats i Sverige har du en pre-sales ansvarig som du kommer att arbeta nära och i övrigt har du frekventa kontakter med ledning på huvudkontoret i Finland.

Vi söker:


Du har en bakgrund inom lösningsförsäljning (Cloud/SaaS/UCaaS) från mjukvaru- och/eller Telecom-branschen. Ditt fokus idag ligger på att utveckla ditt segment och du stimuleras av och är van vid att arbeta mot ambitiösa mål. Du har erfarenhet av att arbeta mot mindre såväl som mot större Enterprise-företag.  Du är en god kommunikatör och förmedlar på ett effektivt sätt budskapet till kund. Din säljprofil är konsultativ vilket innebär att du har en bra förmåga att skapa trovärdiga argument och förklara komplexa lösningar på ett förståeligt sätt.

Struktur och planering är något du ser som självklart och som idag är en viktig del i din framgång som säljare. Du ser affärsmöjligheter i det mesta och har ett starkt driv att alltid komma till ett avslut i affären. Du tar gärna en ledande roll i det strategiska säljarbetet och i ditt team.  

Erbjudande:

Benemen erbjuder en mycket spännande och strategiskt ansvarsfull roll där du kommer att arbeta med ett attraktivt erbjudande till marknaden. I ryggen har du en organisation med stor kunskap, innovativa idéer, entreprenöriellt driv och en ’can do’-anda.

Benemen vill ha med just dig på vad de ser kommer att bli en fantastisk och utvecklande resa för rätt person. Du utgår ifrån företagets lokaler i centrala Stockholm där du får förtroendet att bygga den svenska marknaden och det kommer att ge dig en chans att skapa dig ett namn och en stark position i den nordiska organisationen. För rätt person erbjuds i förlängningen andelar och delägarskap i företaget.

Ansökan:


Vill du ta chansen att bygga och utveckla ett spännande segment för ett starkt och stabilt nordiskt företag? Tveka inte, utan skicka in din ansökan snarast. I denna rekryteringsprocess samarbetar Benemen med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram