Senior Sales Specialist – Infrastructure

Om företaget:

CGit är ett konsultdrivet företag med spetskompetens och marknadsledande lösningar inom avancerad IT-infrastruktur. Med engagemang, tillgänglighet och flexibilitet hjälper CGit andra företag att få ut det mesta av sin IT-plattform och skapa maximal affärsnytta vid planerade investeringar. CGit erbjuder ett brett utbud av konsulttjänster, serverhosting, hosting av backup, driftstjänster inom säkerhet, klientdrift, arbetsplats som tjänst, support och mycket mer. Allt är beläget i det egna lokala datacentret nära kompetensen och kunderna.

CGit är lokaliserat i Göteborgsområdet och är noterat på Spotlight-börsen.

https://www.cgit.se/

Om rollen:

I rollen som Senior Sales Specialist – Infrastructure kommer du att vara en starkt bidragande del till utvecklingen av försäljningen inom Enterprise-segmentet. Du arbetar med företagets hela produkt- och tjänsteportfölj och hanterar ett flertal av CGits befintliga kunder. Rollen kommer att fokusera på att stärka CGits ställning genom bearbetning och prospektering av den svenska marknaden (med fokus på närområdet i Västra Sverige).

Du förväntas också ingå i teamet för att stärka CGit varumärket genom marknadsaktiviteter och generera en ökad synlighet samt tydliggöra och föra fram budskapet om CGits konkurrensfördelar på marknaden.

Vi söker:


Du har minimum fem års erfarenhet av försäljning eller affärsutveckling inom IT-infrastruktur och/eller mjukvaruförsäljning. Du har en god kunskap och intresse av tekniska lösningar och applikationer. Komplex införsäljning och förhandling med C-level intressenter inom större Enterprise-företag ser du som en självklar del i ditt arbete.

Du har en väl utvecklad förmåga att analysera och värdera kundbehovet ur perspektivet IT-infrastruktur. Du inser vikten av och drivs av att nå dina mål men anser också att företagets framgång är din framgång. Affärsmässighet och prestigelöshet är två ledord i ditt dagliga arbete.

Ditt kontaktnät på marknaden är stort och du använder det flitigt som ett värdefullt verktyg för att lyckas i dina affärer. Du är en proaktiv och engagerad medarbetare som bidrar till din arbetsplats affärsmässigt såväl som socialt.

Erbjudande:

Du får chansen att jobba i ett företag som ligger i den absoluta framkanten inom IT-infrastruktur med den allra senaste tekniken och innovationerna. CGit är ett mindre företag som får gehör och uppmärksamhet världen över för samarbeten med uppstickare på marknaden och intressanta lösningar inom bl a AI-segmentet. Företaget har gjort stora investeringar och har bl a ett av Sveriges modernaste datacenter. Du kommer att ha en mycket stor teknisk kompetens i ryggen med ett stort antal systemkonsulter som tryggar din införsäljning till kund.

Din position är en viktig del i företaget för att driva försäljningen framåt och du kommer att få goda möjligheter att påverka utvecklingen i företaget som har stor expansiv fas framför sig. CGit månar om sina anställdas utveckling och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom säljorganisationen.

Ansökan:


Vill du representera ett företag i absoluta framkant med ett expansivt segment på marknaden? Tveka inte, utan skicka in din ansökan snarast. I denna rekryteringsprocess samarbetar CGit med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram