Key Account Manager till Dustin

Om företaget:
Dustin startade 1984 och var då en renodlad hårdvaruleverantör, idag är de en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster och IT-lösningar till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Med kärnan i e-handel fungerar Dustin som en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och kundernas behov där Dustins medarbetare stödjer kunderna i att hitta den rätta lösningen för dem.

Dustin är en one-stop-shop inom infrastruktur, mjukvara, datorer, print och tillbehör. Dustin erbjuder cirka 200 000 produkter och lösningar. Verksamheten bedrivs i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Bolaget har idag över 1000 medarbetare. Drygt 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden. Dustin Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2015 och har huvudkontor i Nacka Strand, Stockholm. Mer information om Dustin hittar du på www.dustin.se

Dustin växer och söker därför en Key Account Manager till en ny avdelning inom Dustin – Large Corporate and Public, Acqusition. 

Om rollen:
Som Key Account Manager på Dustin kommer du att ha budget och totalansvar för dina kunder. I din roll ansvarar du för en kundportfölj bestående av företagets större kunder och till din hjälp har du ett av branschens starkaste varumärken och ett professionellt team av specialister och konsulter för att driva och understödja dig i säljprocessen. 

Din blivande chef heter Oskar Sandström och är försäljningschef på LCP Acqusition. 

”Vi tittar på våra kunder utifrån köppotential, kunderna du ska jobba med har vi en stor tillväxt möjlighet på. Det innebär att du behöver trivas med hög aktivitetsnivå, skapa nya relationer hos kunden och ha en strukturell och envis ådra i dig.” – Oskar Sandström 

Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att:

  • Arbeta strategiskt med nya kunder som har fler än 500 anställda.
  • Knyta dina kunder närmre Dustin och utveckla dem inom de affärsområden som Dustin erbjuder. 
  • Vara delaktig i att utveckla strategin, och ta ansvar för att företaget når sin omsättning inom det utvalda segmentet.
  • Säkerställa lönsamhet genom att utveckla affärerna inom Dustins produktportfölj.
  • Utveckla en noggrann och långsiktig plan för varje kund.

För att lyckas i rollen som Key Account Manager på Dustin tror vi att du har tidigare erfarenhet av lösningsförsäljning från t.ex. IT, telekom, copy/print eller andra tjänster/lösningar som Dustin erbjuder. Du kan driva affärsprocesser från start till mål och är van att sälja på CXX-nivå. Därtill har du förmågan att hantera ett brett erbjudande med många olika produkter och lösningar/tjänster. 

Som person har du hög energinivå och ett starkt inre driv. Du är orädd, kommunikativ och tycker om att hitta och stänga nya affärer. För att trivas i rollen är du även strukturerad, självgående och kan prioritera. För oss på Dustin är det viktigt att du är en engagerad lagspelare som gläds åt såväl teamets och företagets framgång! 

Du har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska. Körkort är ett krav. Eftergymnasial utbildning är starkt meriterande men inget krav. 

Erbjudande: 
Vi erbjuder dig en spännande framtid på en arbetsplats som är inspirerande och fartfylld. Här har du möjlighet att kombinera ett utvecklande arbete med familjeliv i en trygg anställning med kollektivavtal och bra förmåner. Våra värderingar präglar våra arbetsplatser och vi strävar efter att hållbarhet och mångfald ska vara en integrerad del av våra processer och genomsyra hela företaget. Vi har det roligt och jobbar tillsammans för att driva Dustin framåt och vi vill att du utvecklas med oss.

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Dustin med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08 26 20 00. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram