Rekryterare till Claremont

Om företaget:
Claremont är ett IT- och managementkonsultbolag som expanderar kraftigt. Affärsidén är att med hjälp av marknadens vassaste IT- och managementkonsulter, identifiera och realisera kundens förbättringsmöjligheter. Claremonts mål är att vara en strategisk partner och hjälpa sina kunder i den digitala resan, från idé till implementation och förvaltning.

Med en stark företagskultur som präglas av engagemang och laganda har Claremont haft en mycket hög tillväxt med god lönsamhet sedan starten 2008. Idag sysselsätter bolaget över 380 personer.

För att möjliggöra fortsatt tillväxt önskar man nu rekrytera ytterligare en rekryterare till affärsområdet Marketing & Commerce.

Om rollen:

Som rekryterare på Claremont är du en del av bolagets rekryteringsteam. Du driver självständigt rekryteringsprocesser utifrån Claremonts behov. Det innebär att identifiera, kontakta, attrahera, intervjua och kvalitetssäkra kandidater. Du arbetar både med externa verktyg och interna samt ditt eget nätverk för att hitta kandidater.

Konsulterna på Claremont är experter inom sina respektive kunskapsområden, till exempel systemutveckling, SAP, Business Intelligence och e-handel.

Vi söker:
Vi söker dig som har ett IT-intresse och som drivs av att ta kontakt med, och väcka intresse hos intressanta kandidater. Vi tror att du idag arbetar som säljare, rekryterare eller researcher och vill fortsätta din karriär inom rekrytering.

Som person är du driven, van att arbeta i ett högt tempo och duktig på att bygga relationer både internt och externt. Du har lätt för att ta initiativ till nya kontakter och bredda ditt nätverk. Du är en lagspelare som ser värdet av att samarbeta med dina kollegor, samtidigt som du tar stort ansvar för ditt eget arbete.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom IT-branschen. Eftergymnasiala studier är också starkt meriterande. Grundläggande krav för tjänsten är mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. 

Erbjudande:

Claremont är en arbetsplats som präglas av hög energi och entreprenörsanda. Du kan själv påverka och utveckla din roll och har stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Du erbjuds goda förtjänstmöjligheter med marknadsmässig fast grundlön samt provision, friskvårdsbidrag, tjänstepension och goda semestervillkor. Här kan du läsa mer om Claremont: https://claremont.se

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Claremont med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa Salesgroup på 08-26 20 00. Tillträde sker efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram