Konsultsäljare till Retune

Om företaget:

Sedan 2011 har Retune växt så det knakar. Idag är man ett av Sveriges ledande IT-företag. Retune strävar efter att alltid ligga i framkant både när det gäller kompetens och teknik. Därför utbildas och certifieras alla anställda kontinuerligt, så att man hela tiden kan erbjuda sina kunder de allra bästa lösningarna baserade på den nyaste tekniken. 

På Retune älskar man tekniska utmaningar och engagemanget med att vara först med det senast gör att resan är oändlig och vidare. 

Retune erbjuder sina kunder tjänster och lösningar inom arbetsplats som tjänst, nät och server, övervakning, rådgivning och analys samt konsulttjänster. 

Miljön på Retune präglas av omtanke om varandra, att stötta och peppa, att ha roligt tillsammans och att utveckla varandra. Gemenskap, glädje och driv är något av de viktigaste för verksamheten och de som skapar framgång för Retune.

Mer om bolaget kan du läsa om på www.retune.se 

Nu behöver organisationen förstärkas med en konsultsäljare.

Din roll: 

I rollen som konsultsäljare är du ansvarig för försäljning av bolagets konsulter till både nya och befintliga kunder. Retune har kunniga, kvalificerade och dedikerade konsulter som alla är specialister inom sitt område. Du arbetar också med att matcha konsulter mot olika uppdrag och arbetar tätt tillsammans med bolagets erfarna konsultchef för att rekrytera nya konsulter. 

Du blir en nyckelspelare på bolaget och är den som driver bolagets försäljning av konsulter framåt. Du arbetar med hela försäljningsprocessen från prospektering till avtal och som stöd i leveransen. 

Vi söker:

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att sälja kvalificerade konsulter inom IT-infrastruktur och som känner dig bekväm med att sälja mot personer med hög teknisk kompetens. 

Du har antingen tidigare erfarenhet av att matcha konsulter mot uppdrag eller sådan teknisk kunskap att du känner dig bekväm med uppgiften. 

Du är duktig på att hantera såväl externa relationer med kunder som interna relationer med bolagets konsulter. 

Erbjudande:

På Retune erbjuds du möjligheten att få vara med på en fantastisk resa tillsammans med härliga och kunniga kollegor. Du får arbeta på en arbetsplats där man har roligt på arbetet tillsammans samtidigt som man sätter stort värde på att utveckla och göra det allra bästa för sina kunder.

För rollen erbjuds fast lön + provision, tjänstepension, friskvårdsbidrag, roliga event och aktiviteter samt stor möjlighet till karriärutveckling. 

Ansökan:


I denna rekryteringsprocess samarbetar Retune med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram