Sales Consultant till Stratsys

Om företaget:
Stratsys är ett spännande tillväxtbolag som revolutionerar arbetslivet med sin molnbaserade plattform för enklare planering, genomförande och uppföljning i organisationer. Bolaget grundades år 2000 och är idag drygt 160 anställda med kontor i Stockholm och Göteborg. Stratsys fortsätter att växa snabbt och söker därför efter ytterligare en affärsdriven och lösningsorienterad Sales Consultant till sitt team i Stockholm.

Om rollen:
Som Sales Consultant på Stratsys arbetar du med hela kundresan, från första dialog till kontraktsskrivning. Du är delaktig i och driver alla delar av försäljningsprocessen där den långsiktiga relationen med kunden är en grundläggande byggsten. Du är en god rådgivare åt kunden under processens gång, hela tiden med siktet på att förenkla deras vardag med hjälp av Stratsys produkter och tjänster. 

Du är även en viktig del av bolagets proaktiva försäljning genom att bidra till blogginlägg, hålla webinar och sprida Stratsys budskap i sociala medier med god uppföljning på de leads som genereras. Rollen innebär stora möjligheter och frihet att bygga dina egna affärer.

Vi söker:
För att lyckas i rollen som Sales Consultant har du minst tre års erfarenhet av tjänste- eller lösningsförsäljning (B2B) och dokumenterat goda försäljningsresultat. Du har även branschrelevant bakgrund från IT eller närliggande bransch. Du är en person som värderar långsiktiga samarbeten och är beredd att lägga den tid och det engagemang som krävs för att lyckas.

Utöver det är du bra på att ta egna initiativ och bra på att bygga relationer såväl internt som externt. Du är en resultatorienterad person som tycker att försäljning är roligt och drivs av att göra affärer samtidigt som du har ett långsiktigt tänk. Därtill har du en positiv och prestigelös framtoning och ser värdet av att samarbeta med dina kollegor för att nå gemensamma mål.

Ett krav för rollen är en akademisk examen och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Erbjudande:
Stratsys sitter i fräscha lokaler på Östermalm i Stockholm och kan erbjuda dig en spännande roll i ett framgångsrikt tillväxtbolag där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Här kan du läsa mer om Stratsys: https://www.stratsys.se och här kan du läsa mer om alla som arbetar på Stratsys och ta del av deras vardag: http://jobs.stratsys.com

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Stratsys med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram