Solution Sales Specialist Microsoft Modern Workplace till Tech Data

Om företaget:
Tech Data är en av världens största distributörer av IT-produkter, tjänster och lösningar från marknadens ledande leverantörer. Företaget är rankat som nr 83 på Fortune 500®-listan i USA, har över 14 000 anställda runt om i världen, och är ett av de mest uppskattade företagen i världen för nionde året i rad. Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor i Spånga, norr om Stockholm. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper Tech Data dagligen sina återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer, myndigheter och privatkonsumenter.

I linje med en global Microsoft-satsning söker Tech Data nu en Solution Sales Specialist med fokus på Microsoft Workplace.

Om rollen:
I rollen som Solution Sales Specialist på Tech Data kommer du att sälja lösningar baserat på Microsoft Modern Workplace till återförsäljare över hela landet med fokus på affärsresultat och tillväxt. I rollen ingår att supportera våra återförsäljares resa till ökad lösnings och tjänsteförsäljning såväl som att identifiera och rekrytera nya samarbetspartners.

I rollen har du god kunskap om Tech Datas olika lösningar, förstår slutanvändarens behov och har förmågan att omsätta detta i ökad försäljning.

Vi söker:
För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av lösningsförsäljning (B2B) och kunskap om molnlösningar. Du har branschrelevant bakgrund och har förmågan att knyta återförsäljare till Tech Data och Microsoft-erbjudandet. Därtill kan du diskutera, övertyga och dela idéer med såväl C-level som med entreprenörer inom SME-segmentet.

Som person är du måldriven med en stark vilja att göra affärer och kunskap om hur man driver en affärsprocess framåt på ett effektivt och strukturerat sätt. Utöver det har du ett stort engagemang och en positiv grundinställning. Du har en stark vilja och förståelse för att lära dig nytt och är orädd som person.

Krav för rollen är körkort och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande med akademisk examen.

Erbjudande:
Tech Data erbjuder dig ett arbete i en spännande och omväxlande miljö, där det för rätt person finns goda möjligheter till utveckling och att gå vidare inom företaget både i Sverige och internationellt. Du får vara med om en unik gemensam satsning från Microsoft & Tech Data med möjlighet till kontinuerlig vidareutveckling genom olika sälj- och produktutbildningar.

Låter det spännande med ett företag som präglas av högt tempo, verkar på en utmanande marknad och har engagerade medarbetare? Är du dessutom en person som skulle trivas i en organisation med fokus på att leverera mervärden till återförsäljare? Då kan Tech Data vara en attraktiv arbetsplats för dig. Här kan du läsa mer om Tech Data: http://www.techdata.nu

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Tech Data med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram