Specialistsäljare Drift & Outsourcing till Sigma OneIT

Om bolaget: 

Sigma digitaliserar och transformerar många spännande delar av svenskt näringsliv. Alltid inom viktiga områden såsom sjukvård, handel, telekom, automotive eller industri. Det finns även ett stort och äkta samhällsengagemang inom Sigma. ”Vi bryr oss om varandra och vi bryr oss om vår omvärld” 

Kundernas behov är Sigmas behov och tillsammans gör de allt för att hjälpa dem att förbättra sin position och öka sin konkurrenskraft. Kunderna litar på Sigma och visar det genom att ge dem förnyat förtroende, gång på gång.

Vi söker nu dig som vill vara med och stärka Sigmas position på marknaden som en ledare av den digitala revolutionen! Flera av Sigmas affärsområden utökar sina affärer och därför söker vi nu en Specialistsäljare till OneIT-Serve. 

Om tjänsten:

Sigmas affärsområde OneIT-Serve erbjuder tjänster inom drift, support, applikationsutveckling och förvaltning, samt offshoring och outsourcing.

Business Area Server hanterar delar eller hela kunders IT-miljö genom åtagandeaffärer. I denna roll ingår du i affärsområdet OneIT och säljer tjänster relaterade till digitala arbetsplatser, outsourcing, applikations- och systemförvaltning, samt cloudtjänster.

Du driver strategisk försäljning mot nya och befintliga kundkonton och skapar nya, samt utvecklar befintliga kundrelationer. Vidare hanterar du den interna affären genom kontakt med konsulter, andra säljare, leveranschefer och interna ledare. Vi ser långsiktiga utvecklingsmöjligheter i denna position samt ett aktivt deltagande i byggandet av affärsområde OneIT. 

Vi söker:

För denna roll söker vi dig som har försäljningserfarenhet från åtagandeförsäljning, outsourcing och drift. Du har en stor förmåga att sälja större åtaganden, inge förtroende hos kunder samt har förmågan att ta fram och utveckla samt paketera nya tjänster inom given kontext. Vidare har du en god förståelse för leveransen och åtagandet samt är bekant med begrepp så som SLA. 

Vi söker dig som är kund- och lösningsorienterad, resultatinriktad med positiv energi, förtroendeingivande och som har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Du har en vilja att utvecklas och är relationsorienterad samt tålmodig.

Vi erbjuder:

I denna roll får du vara med i en ny stor satsning på ett marknadsledande bolag och du får chansen att samarbeta med landets främsta specialistkompetenser inom områden med stor marknadspotential. Sigma erbjuder trygga och marknadsmässiga villkor och en arbetsplats där det finns utrymme att växa. 

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Sigma med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08 26 20 00. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram