Kundansvarig till oss på Salesgroup

Om oss:
Salesgroup är specialister på att hitta och attrahera säljare och ledare till IT- och närliggande branscher. Vi har ett väl paketerat erbjudande till marknaden och där ingår rekrytering-, bemanning- och interimslösningar. Vi är ett litet bolag med stor kompetens där vår företagskultur präglas av ödmjukhet, ansvarstagande och engagemang.

Salesgroup har på kort tid blivit en välkänd aktör inom vår bransch med många fina kundreferenser och samarbeten. Vi riktar vårt erbjudande såväl mot SMB-kunder som stora globala företag. Våra samarbeten sträcker sig över hela Sverige och även på nordisk basis.Nu växer vi vår verksamhet och vill därför hitta ytterligare en kollega som är intresserad av rekrytering, försäljning och IT.

Om rollen:
Vi söker dig som vill arbeta med att sälja hela vårt erbjudande till IT-branschen. Du ser en möjlighet att arbeta mer nischat inom ett mer specialiserat bolag med erfarna och kompetenta kollegor där du får ett stort inflytande och ansvar över ditt arbete.

I rollen som kundansvarig kommer du att arbeta proaktivt med hela försäljningsprocessen och följer upp förfrågningar och leads samt nätverkar aktivt och prospekterar nya affärsmöjligheter. Du har budgetansvar samt kundansvar för de samarbeten du etablerar.

Vår försäljning är konsultativ och vi arbetar nära våra kunder genom hela rekryteringsprocessen. Du kommer att arbeta tätt med någon av dina kollegor som är rekryteringsansvarig i varje uppdrag och vi arbetar långsiktigt med många återkommande kunder.

Vi söker:
För att lyckas väl i rollen som kundansvarig tror vi att du har följande erfarenhet:

  • Tidigare erfarenhet av försäljning inom IT alternativt erfarenhet av att sälja rekryterings- och/eller bemanningslösningar
  • Minst 3 års erfarenhet av försäljning B2B mot C-level.
  • Stort intresse och god förståelse för IT-branschen.
  • Meriterande med akademisk utbildning.
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift (svenska och engelska).

Vi ser en långsiktighet i denna tjänst och därför är det viktigt för oss att du är en person som likt oss andra på Salesgroup är prestigelös och trivs i ett bolag med entreprenörskänsla. Utöver det har du högt tempo, är målinriktad, driven och är dedikerad i ditt arbete.

För att lyckas med dina arbetsuppgifter ser vi att du är kreativ i ditt arbetssätt för att hitta nya affärsmöjligheter. Det är också viktigt att du är konsultativ samt kund- och lösningsorienterad för att kunna lösa kundens rekryteringsbehov. Därtill tycker du om att hitta nya affärsmöjligheter samtidigt som du tar hand om dina befintliga kunder.

Erbjudande:
Vårt kontor är centralt beläget vid Tegnérlunden. Du erbjuds möjligheten att få vara med i en expansiv organisation. Omfattning på tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Du erbjuds en marknadsmässig grundlön samt rörlig bonusdel. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:
Har du frågor är du välkommen att ringa Daria Rozanski via 08 26 20 00. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram