Konsultansvarig för analysgruppen till Funka

Logga - Funka ny
Om företaget
Funka Nu är marknadsledande inom området tillgänglighet. Bolaget brinner och arbetar för att utveckla webbplatser och system så att de skall bli tillgängliga, begripliga och användbara för alla användare även om man har en nedsatt förmåga. Det har Funka Nu gjort i över tio år och organisationen växer ständigt.

Funka Nu erbjuder också tjänster inom området tillgänglighet och funktionsnedsättning vad gäller lokaler, inventering, bemötande, utbildning och strategisk rådgivning. 

Idag är drygt trettio medarbetare anställda på Funka Nu och bolaget finns representerat i Sverige, Norge och Spanien. Kunderna finns primärt bland myndigheter, stat och kommun. 2013 blev Funka Nu utsedda till Gasellföretag för andra gången.

Till bolagets analysgrupp söker vi nu en konsultansvarig.

Analysgruppen arbetar med kravställning, användartest, analys, löpande stöd, rådgivning och utbildning d.v.s. alla Funka Nus konsulttjänster, undantaget webbutveckling och design som tillhör en annan avdelning. Idag består gruppen av 12 personer, varav två är placerade i Norge.

Om tjänsten
Det här är en spännande, omväxlande, krävande och intressant roll där du får arbeta med såväl konsulter som kunder och med både projektledning, planering och administration.

I din roll ansvarar du för bemanningsplanering av bolagets konsulter i olika kunduppdrag. Du matchar kompetenser mot kundens krav men måste också ta hänsyn till konsultens önskemål kring utveckling och deras förutsättningar för att resa t.ex. Du tar ansvar för och planerar internutbildningar, kvalitetsarbete och andra projekt som är utvecklande för avdelningen.

I rollen ingår administration i form av CV-uppdatering, att se till att kundcase är uppdaterade på hemsidan, administration kring tidrapporter, avtal och fakturering, korrekturläsning av rapporter och mötesanteckningar/ dokumentation i vissa projekt. Viss ekonomisk rapportering ingår också.

Du arbetar nära våra kunder och har löpande kontakt med kunden inför, under och efter avslutat projekt för att säkerställa levereras, kundnöjdhet, frågor och synpunkter. Stort fokus på ligger på uppföljning av avslutade projekt för att hitta förbättringspunkter, utvecklingsmöjligheter och eventuell merförsäljning. Du arbetar också nära våra ramavtalspartners och andra partners till bolaget.

Vem söker vi?
Kvalifikationer:
– Erfarenhet av att arbeta inom IT-branschen, helst inom webb
– Projektledarutbildning eller erfarenhet av att leda projekt
– Erfarenhet av att coacha och stötta medarbetare
– Utmärkt förmåga att uttrycka sig svenska i tal och skrift, god förmåga att uttrycka sig i engelska i tal och skrift och förmåga att förstå norska i tal och skrift.

Meriterande kompetens/erfarenhet:
– Utbildning inom kognitionsvetenskap, användbarhet, interaktionsdesign, MDI eller liknande.
– Erfarenhet av att arbeta mot offentlig sektor eller med upphandlingar

Personliga egenskaper:
Då du kommer att arbeta inom en bred roll behöver du ha en snabb inlärningskurva, vara prestigelös, positiv, lösningsorienterad och ha känsla för att leda och se andra människor. Du är en person som har god strategisk förmåga, är noggrann och ansvarstagande och har lätt för att skapa dig en överblick.

Vi erbjuder
Är du den vi söker så erbjuds du möjligheten att få arbeta i ett unikt företag som varje dag arbetar för att göra världen lite mer tillgänglig för alla.

Du får arbeta i en dynamisk organisation i tillväxt och du har stor möjlighet att få vara med och påverka verksamheten.

Funka Nu sitter i fräscha lokaler mitt i Stockholms City och du erbjuds förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag och kontinuerliga utbildningar.

Ansökan
Denna rekrytering sköts av Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa oss på 08-26 20 00. Vi tillämpar löpande urval. Tillträde omgående/efter överenskommelse.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.