KAM med partneransvar till Teleopti TEM

Logga Teleopti
Om företaget:
Teleopti TEM är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför programvaran Teleopti Pro som är ett effektivt verktyg för Communication Management. Med Teleopti Pro får kunderna en effektiv lösning för rapportering och analys av kostnader, statistik och nyttjande av telefoni & IT- tjänster samt kommunikationsenheter.

Teleopti Pro förenklar administration och ökar kontrollen av kunders IT-, telekom- och Unified Communication-tjänster genom smarta integrationer och automatiserade processer.

Teleopti TEM är ett entreprenörsdrivet och värderingsstyrt företag med starkt medarbetarfokus. Verksamheten präglas av ledorden ”Snabbhet, Närhet, Engagemang och Professionalism”.

Teleopti TEM ingår i Teleopti-koncernen. Idag finns koncernen representerad globalt med cirka 170 medarbetar varav drygt tjugo arbetar på Teleopti TEM. Teleopti har sedan starten haft en organisk expansion och önskar nu förstärka sin organisation med en Key Account Manager med placering på bolagets huvudkontor i Stockholm.

Arbetsuppgifter:
I din roll som KAM kommer du att ansvara för försäljning av Teleopti Pro med tillhörande tjänster både via partners och direkt till slutkund. Du kommer också att specifikt ansvara för ett av Teleoptis partnerföretag. Du arbetar med kunder inom både privat och offentlig sektor på den svenska och nordiska marknaden.

Du kommer proaktivt att identifiera förbättringar och skapa förutsättningar för bolagets kunder inom segmentet 2000-3000 anställda utvecklas och säkerställer uppfylld kundnytta. Du förväntas aktivt driva processer på flera nivåer hos våra kunder för att säkerställa kundernas behov och krav och därefter förankra förslag till förbättringar.

Vi söker:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av komplex lösningsförsäljning och som har dokumenterat goda resultat av konsultativ värdebaserad försäljning.
Vi ser gärna att du har god förståelse för UC och det är meriterande om du tidigare har arbetat med BI-lösningar. Arbetet kräver mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande för tjänsten är en teknisk högskoleutbildning, alternativt en ekonomisk examen kombinerat med ett starkt teknikintresse.

Dina personliga egenskaper är viktiga. För att trivas på Teleopti är du en person som är van vid och som trivs med att arbeta på ett företag i förändring. Vår företagskultur präglas av entreprenörskap, engagemang och prestigelöshet. Trivs du med att arbeta målinriktat, är självgående och tycker om att ta stort eget ansvar.
Andra egenskaper som vi värdesätter är positiv och lösningsinriktad. Du har en konsultativ försäljningsstil och har tålamod att driva processer på flera nivåer utan att tappa fart och tålamod.

Vi erbjuder:
Du erbjuds möjlighet att få vara med i ett framgångsrikt försäljnings- och utvecklingsorienterat bolag. Vår kultur präglas av korta beslutsvägar, prestigelöshet och god gemenskap. Du kommer att bli en viktig del i vår framgång. Du erbjuds fast lön + provision, tjänstepension och friskvård.

Ansökan:
Denna rekryteringsprocess sköts av Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att kontakta AnnaCarolina Eriksson på 08-26 20 00. Vi tillämpar löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast. Tillträde omgående/efter överenskommelse.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.