IT-säljare till Dicom Datautveckling

Logga Dicom

Om företaget:
Dicom tar hand om sina kunders IT-miljöer, allt från servrar, nätverk, Internet och backup till kontorets lokala IT-behov i form av t.ex. nätverk och Wifi. De levererar trygg drift av systemen, snabb service och support.

Dicom ligger i topp i kundnöjdhet vilket bevisades nyligen när RADAR Ecosystem släppte årets rapport för IT-leverantörskvalitet Sverige 2015. För fjärde året i rad placerade sig Dicom i topp två inom Outsourcing och drift. Dicom arbetar efter ledorden personligt, snabbt och kompetent och ser sin personal som dess viktigaste tillgång.

Om rollen:
Vi söker en person med erfarenhet från IT-branschen som vill fortsätta att utvecklas och växa tillsammans med Dicom. I rollen som säljare arbetar du självständigt med befintliga och nya kunder. Erbjudandet är  IT-tjänster och du blir en viktig del av Dicoms framgångsrika säljteam. I rollen ingår även ett affärsmässigt kundansvar, viss projektledning samt produkt- och tjänsteutveckling.

Vi söker:
Vi söker dig med ett par års erfarenhet från lösningsförsäljning inom IT och företagsförsäljning. Du har ett genuint intresse för både IT och människor samt goda IT-kunskaper på användarnivå. Du behärskar engelska i både tal och skrift.

Som person är du affärsmässig och arbetar långsiktig, du är relationsskapande med god social förmåga. Vi ser gärna att du arbetar strukturerat och resultatorienterat.

Vi erbjuder:
En spännande tjänst på ett tryggt och stabilt företag där man trivs och har roligt tillsammans. Hos Dicom har man stora möjligheter att påverka, göra sin röst hörd och bidra till fortsatt positiv utveckling. För mer information se www.dicom.se

I denna rekryteringsprocess samarbetar Dicom med med Salesgroup. För mer information om tjänsten kontakta Salesgroup på 08-26 20 00. Vi tillämpar löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast. Tillträde enligt överenskommelse.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.