Internationell säljare till Silex Microsystems AB

Logga Silex
Om företaget:
Silex Microsystems grundades 2000 i Sverige och tillverkar elektromekaniska system i mikroskala (MEMS) på halvledarsubstrat (”wafers”).

Bolaget är världsledande inom kontraktstillverkning av MEMS och tillverkar kundanpassade MEMS-chip för den internationella marknaden inom segment som medicinteknik, hemelektronik, telekom och fordonsindustrin.

Silex omsatte 2014 cirka 230 miljoner och är idag drygt 110 anställda. Med över 50 internationella kunder tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkarna på världsmarknaden.

Bolagets fabriker och huvudkontor finns i Järfälla och försäljningskontor finns även i Boston, MA och San Jose, CA. Försäljningen på den asiatiska marknaden sköts idag främst via agenter men Silex skall öppna sitt första lokala kontor i Asien under 2015.

Företagskulturen präglas av snabbhet, en lösningsinriktad och prestigelös inställning och hög teknisk kompetens.

Till kontoret i Järfälla söker man nu förstärkning av en säljare som vill arbeta internationellt.

Om tjänsten:
Som säljare på Silex kommer du att ansvara för att självständigt bedriva försäljning och viss marknadsföring gentemot internationella kunder i Europa och Asien. Du kommer att sälja kontraktstillverkning av MEMS och är ansvarig från prospektering till avslut och uppföljning/merförsäljning. Du kommer att arbeta med både nykundsbearbetning och utveckling av befintliga kunder i din tjänst.

Du kommer också att ansvara för och arbeta tillsammans med de agenter som finns i Asien för att genomföra affärer.

Vi söker:
Vi söker dig som är civil- alternativt högskoleingenjör. Du har tidigare arbetat framgångsrikt med komplex försäljning utanför Sverige och är van vid att driva hela försäljningsprocesser självständigt.

Du talar svenska och har mycket goda språkkunskaper i engelska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper, som till exempel koreanska och mandarin, är meriterande.

Du har en god teknisk förståelse och ett stort teknikintresse med vilja att lära dig mer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi värdesätter att du är positiv, lösningsinriktad, driven och proaktiv. Du är en god relationsbyggare som har tålamod med längre försäljningsprocesser och du är affärsmässig och konsultativ i din försäljningsstil.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett framgångsrikt bolag, där du får möjlighet att arbeta internationellt. Du erbjuds fast lön + bonussystem, friskvård, sjukförsäkring och tjänstepension. Silex har kollektivavtal.

Ansökan:
Denna rekryteringsprocess sköts av Salesgroup. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta AnnaCarolina Eriksson på 08-26 20 00. Vi tillämpar löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast.

Övrigt:
Omfattning: 100 %, internationella resor förekommer i tjänsten. Placering: Järfälla. Önskat tillträde augusti 2015 alt. efter överenskommelse.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.