Försäljningsdirektör till Tech Data

Tech_Data

Om företaget:
Tech Data Corporation är en av världens största distributörer av IT-produkter, tjänster och lösningar från marknadens ledande leverantörer med över 115.000 återförsäljare i mer än 100 länder. På den europeiska marknaden omfattar affärsmodellen även affärsområdena Azlan (nätverksprodukter och systemlösningar), TD Mobile (mobiltelefonprodukter), Maverick (AV-produkter) samt Datech (CAD-produkter). Tech Data omsatte $27.7 miljarder i nettofförsälljning under räkenskapsåret som slutade 31 januari 2015 och är rankade nr 111 på Fortune 500-listan och är ett av de högst uppskattade företagen i världen. För mer information besök www.techdata.com eller följ oss på Facebook och Twitter.

Om tjänsten:
Som försäljningsdirektör påTech Data leder, bygger, förvaltar och motiverar du Tech Datas säljorganisation i alla avseenden och dimensioner. Med det övergripande ledaransvaret ansvarar du för att Tech Data utvecklar befintliga och nya kundrelationer, introducerar nya produkter, tjänster och affärsmodeller.
Du utvecklar och implementerar försäljningsenhetens strategi- och marknadsplan samt integrerar företagets övergripande planer och aktiviteter med bolagets globala systerbolag. Du ansvarar vidare för att verksamheten både når och överträffar sina övergripande mål. Du rapporterar till bolagets VD och är medlem i den svenska ledningsgruppen.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värrderingar. Den försäljningsdirektör vi söker är en innovativ, handlingskraftig och resultatinriktad person som brinner för försäljning. Du är dynamisk och trivs i resultatorienterade tillväxtorganisationer i ständig förändring. Du arbetar med ett tydligt ledarskap men värderar alltid laget högre än jaget.

Kvalifikationer:
– Ledarerfarenhet, du har tidigare lett ledare och större personalgrupper
– Gedigen erfarenhet från IT-branschen, meriterande med erfarenhet från distribution
– Du har en universitetsexamen eller motsvarande eftergymnasial utbildning
– Du behärskar engelska och svenska mycket väl i tal och skrift
–  Möjlighet att resa i tjänsten

Erbjudande:
Som ledare hos Tech Data blir du en stor del av bolagets framgång i Sverige. Vi erbjuder dig marknadsmässiga anställningsvillkor, en internationell miljö samt en arbetsplats där det är högt i tak. Tech Data är ett framgångsrikt bolag som värnar om sina anställda.

Att söka tjänsten:
Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Salesgroup och ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Hedlund på 08-26 20 00. Vi tillämpar löpande urval och välkomnar din ansökan senast den 25:e november 2015. Tillträde enligt överenskommelse.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.