Erfaren säljare till Data Respons

Logga Data Respons
Om företaget

Data Respons levererar embedded-lösningar till ledande OEM-företag, systemintegratörer och produktleverantörer inom en rad branscher framför allt till industrin.

Bolaget startade sin verksamhet 1986 och har idag närmare 500 anställda vid kontoren i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Shanghai och Taipei.
Data Respons erbjuder både produkter, tjänster och lösningar för sina kunder.

Till den svenska verksamheten söker man nu förstärkning av en säljare som kommer att ingå i det svenska säljteamet tillsammans med övriga, mycket erfarna säljare och försäljningschef.

Önskvärd placering för tjänsten är vid kontoret i Göteborg men även placering på kontoret i Kista kan vara aktuell beroende på din bostadsort.Om tjänsten

I din roll som säljare på Data Respons kommer du att aktivt bearbeta projektledare, R&D-ansvariga, och produktägare inom industrisektorn på den svenska marknaden. Kundkontakten sker genom telefonsamtal, kundbesök och mässdeltagande. Försäljningen omfattar både produktförsäljning av t.ex. minneskort och mer komplex försäljning av industri-PC och panel-PC.

Arbetet kräver strategisk bearbetning och av nya, potentiella kunder. Du kommer också att få några befintliga kunder att bearbeta.

Vi ser ett långsiktigt engagemang i denna tjänst då vi arbetar med långa försäljningsprocesser och långsiktiga och varaktiga kundrelationer.

Vi söker

Vi söker dig som tidigare erfarenhet av att driva långa affärsprocesser, tycker om att vara ute mycket på fältet och är van vid att boka dina egna möten. Du vill arbeta med långsiktiga affärsrelationer där du varvar snabbare produktförsäljning med komplex lösningsförsäljning.

Du har arbetat med teknisk försäljning framgångsrikt under flera år och vet med dig att du är duktig på att skapa nya kontakter och kvalificera affärer. Kanske är du utbildad ingenjör men det är inte krav.

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Kunskaper i finska är meriterande men inte ett krav. För tjänsten krävs körkort.

På Data Respons lägger vi stor vikt vid att arbeta kvalitativt och den inställningen vill att du också har. Andra personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är driven.

Vi erbjuder

Är du den vi söker så kan vi erbjuda dig en plats i ett kunnigt och engagerat gäng. Du får kontinuerligt utbildning i våra produkter och tjänster Vi erbjuder fast lön med bonussystem, friskvård, tjänstepension, säljresor, tjänstebil och en organisation att växa och utvecklas i.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Salesgroup. Har du några frågor är du välkommen att ringa 08-26 20 00. Vi tillämpar löpande urval. Omfattning 100%. Placering Göteborg eller Kista.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.