Erfaren BI-säljare till Itera Consulting

Logga Itera
Om företaget
Itera Consulting är ett framgångsrikt konsultbolag specialiserat inom Business Intelligence, Big Data och systemutveckling. Företaget ingår i den Nordiska kommunikations- och teknikkoncernen Itera.
Som ett led i Itera Consultings utveckling önskar man nu förstärka organisationen med en erfaren lösningssäljare.

Om tjänsten

Hos oss blir du en nyckelperson med ett tydligt ansvar för den kommersiella delen av vår affär. Du är duktig på att utveckla nya kund- och partnerrelationer samtidigt som du självklart stärker de befintliga. Du är med och utvecklar vår säljstrategi inom våra affärsområden Business Intelligence och EPiServer/Web. Driver marknadsföring av våra produkter och lösningar hos såväl befintliga som potentiella kunder samt internt till våra anställda.

Vi söker
Dig som har minst 5 års erfarenhet av att ha jobbat med försäljning inom Business Intelligence och är väl insatt i olika produkter och principer, från Data warehouse-metoder till rapportverktyg och analytics.
Vi ser gärna att du har erfarenhet som projektledare eller leveransansvarig och därmed är insatt i metoder och arbetssätt för att leverera åtaganden.

Har du erfarenhet av eller känner till arbetssätt inom systemutveckling är detta meriterande.
Som person är du positiv, utåtriktad, drivande, resultatorienterad och en duktig lagspelare. Du har en dokumenterad förmåga att skapa relationer och bygga starka team och du räds inte för att jobba mycket operativt.

Vi erbjuder
Är du den vi söker blir du en mycket viktig resurs hos oss. Du kommer att få en plats i bolagets ledningsgrupp och det innebär en stor möjlighet till inflytande och påverkan. Vi sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Stockholm och du får arbeta tillsammans med erfarna kollegor och med mycket spännande kunder.

Ansökan
Denna rekrytering sköts av Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08-26 20 00. Tjänsten är på heltid. Önskat tillträde omgående/efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.