STÄNG

Kontakta oss

Salesgroup Stockholm AB

Tegnérlunden 6

113 59 STOCKHOLM

08-26 20 00

info@salesgroup.se
Skicka mail

Spontanansökan

Vi hjälper dig att hitta rätt. Vi utgår alltid ifrån dina personliga önskemål och förutsättningar när vi hjälper dig till ditt drömjobb. Ladda upp ditt CV så kontaktar vi dig för en första intervju.

Registrera CV
novawork-logo

Behöver du hjälp med bemanning? Gå till vår systerssite så får du veta mer!

Gå till hemsidan

Jag vill veta mer om era tjänster:

Ledarrekrytering

Hur vi jobbar inom rekrytering av ledarroller

- Experter inom Executive rekrytering

22_30_Bumpers0802
22_31_Bumpers0223

Rekrytering av chefer och ledare

Ett bolags ledarskap är avgörande för hur en verksamhet mår, går och utvecklas. Att hitta rätt ledare är därför oerhört viktigt men kan många gånger vara både svårt och tidskrävande.

Uppdraget att hitta en ny ledare tar för oss alltid avstamp i vår kunds affär. Bara genom att vi på riktigt förstår verksamheten, dess målsättningar/utmaningar och marknaden man verkar på kan vi leverera det våra uppdragsgivare förväntar sig av oss.

I drygt tio år har vi blivit vid vår läst. Vi har hjälpt bolag verksamma inom IT/Tech och bara bolag verksamma inom IT/Tech med att hitta ledare och kommersiella profiler. Vi kan den Svenska IT-/Tech-marknaden och efter mer än tio år känner vi dessutom många av marknadens vassaste profiler personligen. Inte nog med det, vi vet också vad de är intresserade av.

Vi kvalificerar våra kandidater genom kompetensbaserade intervjuer där vi identifierar och bedömer kandidatens förmågor och kompetens utifrån följande områden; formell kompetens, branscherfarenhet, strategi, ledarskap, resultatorientering, marknad, kommersiell förmåga, administration och personliga egenskaper.

Är ni ett IT-/Tech-bolag i behov av en VD, CCO, CRO, CMO, Konsult- eller affärsområdeschef är vi inte längre bort än ett samtal eller Mail!

Långsiktigt och ärligt, de är en partner som jag använder i olika utsträckning hela tiden. Just nu stöttar de oss i kvalitetskontroll kring vissa rekryteringar.

Christian Johansson

CEO, Eficode Sweden