B2B- säljare till Toshiba Tec Nordic

SMART

Om företaget:
Toshiba Tec Nordic AB är ett av de ledande bolagen inom dokumenthantering och en del av Toshiba, världens tredje största tillverkare av elektronikprodukter. Toshiba Tec tillverkar, marknadsför och säljer kopiatorer, skrivare, faxar, data- och hemmabioprojektorer, platta skärmar samt ger support och service för den nordiska marknaden.

Huvudkontoret ligger i Stockholm med filial i Finland och distributörer i Norge och Danmark. Till bolagets huvudkontor i Solna söker man nu förstärkning i form av en B2B-säljare till försäljningsavdelningen med fokus på dokumenthanteringslösningar.

Om rollen:
I ditt arbete kommer du att arbeta med försäljning av Toshibas lösningar inom dokumenthantering, både hårdvara och mjukvara. Du driver dina processer självständigt eller tillsammans med någon av dina pre-sale-kollegor och har ansvar för hela processen. Du arbetar primärt mot kunder i storleken 20-500 anställda och du har stor möjlighet att styra mot vilka branscher du vill arbeta. Du ingår i ett stabilt team med trevliga och erfarna kollegor med hög kompetens.

Vi söker:
Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning B2B och som är van vid att arbeta mot högre beslutsfattare. Du trivs i försäljningsyrket och kan visa på tidigare goda försäljningsresultat. Du kan planera och driva ditt försäljningsarbete självständigt och är van vid att arbeta mot en personlig budget. Du har ett intresse för produkterna och systemen i dokumenthanteringsbranschen.

Vi vill att du har avslutat studier på minst gymnasial nivå, gärna från en teoretisk utbildning.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är ambition och driv, du har förmågan att arbeta konsultativt i din försäljning och du förstår kundens verksamhet och behov. Du är mån om dina kunder och sprider positiv energi. Grundläggande krav för tjänsten är god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, samt körkort.

Vi erbjuder:
På Toshiba får du arbeta med ett av världens största varumärken. Du erbjuds mycket goda anställningsvillkor i form av en fast lön och ett attraktivt provisionssystem, tjänstepension, friskvårdsbidrag, Rikslunchkort, m.m. Toshiba Tec har kollektivavtal.

Som säljare har du stort stöd av dina kollegor som arbetar inom Pre-sale och administration för att du skall kunna fokusera på dina affärer. Vi sitter i fräscha lokaler i Solna och vår arbetsplats präglas av vårt intresse för kunden och samarbete. På vår arbetsplats har vi en affärsorienterad men familjär stämning.

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att kontakta Salesgroup på 08-26 20 00. Omfattning: heltid, tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.