STÄNG

Kontakta oss

Salesgroup Stockholm AB

Tegnérlunden 6

113 59 STOCKHOLM

08-26 20 00

info@salesgroup.se
Skicka mail

Spontanansökan

Vi hjälper dig att hitta rätt. Vi utgår alltid ifrån dina personliga önskemål och förutsättningar när vi hjälper dig till ditt drömjobb. Ladda upp ditt CV så kontaktar vi dig för en första intervju.

Registrera CV
novawork-logo

Behöver du hjälp med bemanning? Gå till vår systerssite så får du veta mer!

Gå till hemsidan

Jag vill veta mer om era tjänster:

Artiklar

Möt Nova Work!

Efter att ha varit verksamma inom konsult- och bemanningsbranschen sedan 2016 gör vi nu en storsatsning med systerbolaget Nova Work.

”Vi är otroligt glada att äntligen kunna ge vår konsult- och bemanningsverksamhet en egen identitet. Vi har som ett komplement till vårt rekryteringserbjudande hyrt ut konsulter inom försäljning, kundservice och administration till kunder inom IT/Tech.

Genom att Caroline med sin erfarenhet klev ombord hos oss i början på augusti renodlar vi nu denna satsning i ett eget bolag och under ett eget varumärke – Nova Work, säger Sara Schill VD på Salesgroup.

Caroline Dunvret har nyligen tillträtt i rollen som COO på Nova Work. Caroline har erfarenhet av både IT-rekrytering samt från konsult- och bemanningsbranschen. Hon kommer senast från en roll som konsultchef och rekryteringskonsult.

”Salesgroup har sedan starten 2011 haft en unik position på marknaden med sitt fokus på kommersiella och ledande stjärnor inom IT/Tech. Att vara en leverantör med så stor branschkunskap kombinerat med förståelsen för hur verksamheten löser kompetensförsörjningen har visat sig vara ett vinnande koncept”, säger Caroline Dunvret.

Ambitionen med Nova Work är tillhandahålla högpresterande konsulter inom försäljning, kundservice och administration. Områden som kompletterar Salesgroups erbjudande. Bemanning förknippas ofta med kvantitet och inte kvalité, med Nova Work är vårt främsta fokus att leverera rätt kompetens med kvalité.

För mer information kontakta:

Caroline Dunvret - 0733-050473
caroline.dunvret@novawork.se

Fredrik Hedlund – 070-6011350
fredrik.hedlund@salesgroup.se

21_48_Salesgroup_1424

Möt Nova Work!

Efter att ha varit verksamma inom konsult- och bemanningsbranschen sedan 2016 gör vi nu en storsatsning med systerbolaget Nova Work.

21_48_Salesgroup_1574

Så framtidssäkrar du rätt

Varför är det ofta så att en rekrytering måste ha gjorts igår? Varför påbörjas en rekrytering i sista sekund med fokus på att det är bråttom...

21_48_Salesgroup_1196

Digitaliseringens framfart – så anpassar du din rekrytering

Vi hör det överallt nu, digitalisering, digital transformation, digital darwinism, industriella revolutionen 4.0, anpassa er verksamhet eller...

21_48_Salesgroup_1354

Utbildad, obildad eller bildad?

I vårt dagliga arbete med rekrytering har vi märkt att eftergymnasial utbildning är ett krav som ofta väger tungt när det är dags att anställa...