Account Manager till Data Professional

Stefan-Logga-DP-3

Om företaget:
Data Professional erbjuder sina kunder inom privat och offentlig sektor kostnadseffektiva lösningar inom IT-området. Med målsättning att vara ett självklart val som IT-partner fokuserar de bland annat på produktförsörjning, server-och lagringslösningar, klientlösningar, licenshantering, molntjänster och konsulttjänster. Data Professional arbetar med välkända leverantörer och med eget konfigurationscenter kan de leverera anpassade lösningar efter sina kunders önskemål.

Data Professional sitter i fina lokaler i Bromma och de har även kontor i Uppsala.

Till kontoret i Stockholm söker de nu en ambitiös och driven Account Manager som vill utvecklas och bygga sin karriär tillsammans med kollegorna på Data Professional.

Om rollen:
I rollen som Account Manager kommer du att arbeta med försäljning av hela Data Professionals portfölj av produkter och tjänster. Du ansvarar för att bredda kundportföljen samt vårda befintliga kundrelationer. Du arbetar primärt mot IT-intensiva bolag i storleken 25-100 anställda och ansvarar för hela försäljningsprocessen men har stöd av duktiga och erfarna kollegor. I rollen ingår även att planera och utföra kund-och marknadsföringsevent.

Vi söker:
Vi söker dig med något års erfarenhet av B2B-försäljning, det är mycket meriterande om du sålt IT-produkter- eller tjänster. Du trivs i försäljningsyrket och kan planera och driva ditt arbete självständigt samt visa tidigare goda försäljningsresultat. Du har ett stort intresse för IT och ser en personlig utveckling mot mer komplex försäljning som motiverande. Eftergymnasial utbildning är mycket meriterande.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är engagemang och resultatfokus, du är mån om dina kunder och sprider positiv energi. Du har förmåga att arbeta konsultativt i din försäljning och hjälpa dina kunder att ta välgrundade beslut. Grundläggande krav för tjänsten är god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, samt att du har B-körkort.

Vi erbjuder:
På Data Professional arbetar du med kompetenta och erfarna kollegor, välkända varumärken och spännande kunder. Data Professional är ett bolag med positiv attityd och framåtanda, du har möjlighet att göra din röst hörd och påverka utvecklingen av företaget. Du erbjuds ett arbete med goda förtjänstmöjligheter, marknadsmässiga anställningsvillkor och förmåner.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Data Professional med Salesgroup. För mer information om tjänsten kontakta Salesgroup på 08-26 20 00. Vi tillämpar löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast. Tillträde enligt överenskommelse.

Mer information om företaget: http://www.dataprofessional.se

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.