Account Manager till Webstep

ijaswuv9dxo6vjjuxoeg

Om företaget:
Konsultbolaget Webstep har specialistkompetens inom systemutveckling, teknisk test, infrastruktur och teknisk projektledning. Bolaget levererar premiumkonsulter till kundernas projekt inom branscher som spel, media, bank, finans och offentlig sektor. Webstep är en del av norska Webstep Group med över 400 anställda fördelat på sju kontor i Sverige och Norge. På kontoret i Stockholm arbetar drygt 50 premiumkonsulter.

På Webstep värderas hög kompetens och det är en del av visionen inom Webstep att satsa på kompetensutveckling för att utveckla sina medarbetare. Förutom kontinuerliga utbildningar och workshops har bolaget startat initiativet kompetensbio där interna föreläsare med expertkompetens håller i föredrag för marknadens konsulter och kunder och avslutar med en biovisning.

Med en transparent kultur och en passion för att leverera premiumkonsulter till marknaden har Webstep haft god tillväxt och lönsamhet sedan starten. För att fortsätta sin framgångsrika resa söker Webstep nu en Account Manager till kontoret i Stockholm.

Om rollen:
Som Account Manager på Webstep blir du en nyckelspelare för bolagets fortsatta tillväxt. Du kommer att arbeta med försäljning av bolagets konsulttjänster till nya kunder och ansvara för hela försäljningsprocessen från mötesbokning, till kundmöten, offerthantering och uppföljning av affärer. Som Account Manager på Webstep arbetar du i nära samarbete med bolagets konsulter och ledning och du har stöd av tekniskt kunniga kollegor i ditt försäljningsarbete.

Konsulterna på Webstep har expertkompetens inom affärsområdena systemutveckling (Java och .NET) teknisk test, teknisk projektledning samt infrastruktur och din kundbearbetning kommer att rikta sig mot företag som verkar inom bank, finans, spel, media och offentlig sektor. Du vill göra skillnad för dina kunder och värderar långsiktigt samarbete med stor affärsnytta.

Vi söker:
Vi söker dig som har erfarenhet från konsultbranschen och tidigare arbetat med specialistkonsulter inom systemutveckling, test och infrastruktur. Du har vana av operativt försäljningsarbete och kan uppvisa goda dokumenterade försäljningsresultat.

Som person är du initiativtagande och prestigelös, du arbetar med fokus på att göra långsiktiga affärer med kunderna. Du ser värdet i att samarbeta med dina kollegor och besitter god kommunikativ förmåga.

Grundläggande krav för rollen är minst gymnasieexamen och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort.

Vi erbjuder:
En arbetsplats som präglas av driv och entreprenörsanda där du har stora möjligheter att påverka och utveckla din egen roll. Anställning hos en trygg arbetsgivare där du har goda förtjänstmöjligheter med fast grundlön och bonus. Du erbjuds även kontinuerlig utbildning samt ett förmånligt löneupplägg där du har möjlighet till löneväxling

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Webstep med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08 26 20 00. Tillträde januari 2016 eller efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.