Account Manager till ServiceSoft Nordic

Unknown

Om företaget
Servicesoft är expansivt mjukvaruföretag som erbjuder marknadsledande lösningar inom marknaden för IT Service Management, ärendehantering, självbetjäning och rapportering. Detta kompletteras med professionella konsulttjänster och kundanpassade utbildningar. För mer information se www.servicesoft.se

Om rollen
Vill du vara med på en framgångsrik resa hos en marknadsledare? I rollen som Account Manager på Servicesoft arbetar du med produkter och lösningar ifrån marknadsledande leverantörer inom området Service Management. Du driver vår affär mot nya kunder samt breddar och växer vårt engagemang hos befintliga. För att bli Servicesofts nästa Account Manager har du tidigare erfarenhet av värdebaserad lösningsförsäljning från IT-branschen.

Vi söker dig som har
• Ett par års erfarenhet från försäljning B2B (IT)
• Ekonomisk förförståelse med en förmåga att bedöma värdet av olika affärsalternativ
• Dokumenterade säljresultat

Dina personliga egenskaper bör andas laganda, engagemang och kvalité – vilket är våra grundläggande värderingar. Du är en person som triggas av utmaningar och du har en förmåga att kommunicera din vision till personer i din närhet. Vi värdesätter även att du som person är självständig och initiativrik. Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Vi erbjuder
Ett spännande företag med moderna och marknadsledande produkter/lösningar. Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär tillsammans med kollegor med höga ambitioner.
I denna rekrytering samarbetar vi med Salesgroup. Har du några frågor är du välkommen att ringa 08-26 20 00. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Omfattning 100 %.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.