Account Manager till Redbridge

company_logo

Om företaget:
Redbridge är ett expanderande bolag vars vision är att hjälpa kunder få en kostnadseffektiv IT-miljö baserad på Open Source. Medarbetarna är mycket entusiastiska och kunniga inom sitt område och flera av dem har talat på större IT-konferenser. Kunskapsnivån inom Redbridge är hög och medarbetarna har i genomsnitt 10 års yrkeserfarenhet. Bolagets resa började 2003 och har utvecklats till att nu arbeta med driftverksamhet, konsultverksamhet och prenumerationsförsäljning. Kunderna finns i många olika storlekar, från start-up bolag till stora välkända internationella företag.

Redbridge vill fortsätta sin expansionsresa och utveckla sina kunders digitala affär och letar nu efter en säljare att göra det tillsammans med.

Om tjänsten:
Vi söker en erfaren säljare som ska ingå i ett säljteam om 3 personer. Ditt fokusområde kommer att vara försäljning av drifttjänster. Du kommer att arbeta med befintliga och nya kunder för att utveckla bolaget, ditt mål är att ta ny mark på olika områden som Redbridge har siktat in sig på. Som säljare hos Redbridge kommer du agera expert och rådgivare till dina kunder. Genomsnittsaffären tar 3-6 månader och till din hjälp har du teknisk pre-sale för att ro affären i hamn.

Vi söker:
Vi söker dig som har 5-10 års erfarenhet av att arbeta med komplex försäljning av drift- eller konsulttjänster och har gjort det med goda resultat. Du har kunskap inom, och ett intresse för, tekniken. Du har tidigare arbetat med rådgivande och konsultativ försäljning mot stora och medelstora bolag.

Du har ett tekniskt kunnande som sträcker sig från programvara till hur man kan paketera de olika tjänsterna. Det är mycket meriterande om du har eftergymnasial utbildning. Har du erfarenhet av att arbeta med kunder inom media och retail är även det meriterande.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är relationsbyggande, orädd och resultatorienterad. Du vågar utmana kunden och har det driv samt uthållighet som krävs för att stänga affärer i långa cykler. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder:
En arbetsplats med högt i tak och möjlighet att vara med på en expansionsresa där du kan utveckla och påverka bolaget. Både mot externa kunder men även tjänsteutveckling på intern nivå. Redbridge har idag kontor i Kista men kommer innan årsskiftet att vara beläget i Stockholm city. Du erbjuds fast månadslön och bonussystem, förmånliga pensionsvillkor, friskvårdsbidrag och årliga utbildningar.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar Redbridge med Salesgroup. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Salesgroup på 08-26 20 00. Vi tillämpar löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast. Tillträde oktober/efter överenskommelse.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.