Account Manager – Supplies

Logga Docupartner
Om företaget
DocuPartner erbjuder helhetslösningar inom dokument- och utskriftshantering, IT-lösningar, kontorsmaterial och service för närmare 60 miljoner kr per år.

Företaget har sedan start uppvisat god lönsamhet och innehar högsta kreditrating samt är certifierade enligt miljöledningssystemet ISO 14 001. En framgångsfaktor för DocuPartner är att personalen trivs, ger bra service och stannar länge på bolaget. Läs mer om företaget och hur nöjda deras medarbetare är på www.docupartner.se

Om tjänsten:

Vi förstärker nu vår organisation med en roll som Account Manager med placeringsort i Liljeholmen. Du kommer att ingå i vårt säljteam inom affärsområdet Supplies och sälja hela sortimentet. Affärsområdet växer starkt och står för en stor del av företagets omsättning och innefattar allt material för kontoret. Du kommer ha ett nära samarbete med affärsområdet för kontorsmaskiner och tillsammans generera affärer.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som är driven, affärsmässig och brinner för försäljning. Arbetet är relationsskapande och innebär att driva hela säljprocessen. Du kommer att förvalta en kundstock samt nykundsprospektera i eget distrikt. Arbetet sker via telefon och fysiska kundbesök.

Din profil

Erfarenhet av försäljning BTB både via telefon och kundmöten
Självgående
Strukturerad
Driven
2-3 års erfarenhet av branschen/liknande Bransch
Ambitiös, långsiktig, lagspelare

Personliga egenskaper:
Du är positiv, verbal, social och driven. Du når framgång i affärer genom din utmärkande kundservice och affärsmannaskap.

Vi erbjuder

Tjänsten innefattar fast plus rörlig lön, pensionsavsättningar enligt avtal och tjänstebil vid fast anställning. För rätt person finns goda möjligheter till personlig och professionell utveckling. För denna tjänst krävs B-körkort. DocuPartner har en utpräglad team- och tävlingskultur med roliga interna säljutmaningar och bonusresor utomlands.

Söka tjänsten

Den här rekryteringsprocessen sköts av Salesgroup. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Salesgroup på 08-26 20 00. Vi vill ha din ansökan snarast. Tillträde augusti 2015 eller enligt överenskommelse

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.