Account Manager – dokumenthantering och utskriftslösningar

Logga Docupartner
Om företaget:
DocuPartner erbjuder helhetslösningar inom dokument- och utskriftshantering, kontorsmaterial/profilprodukter och service för närmare 60 miljoner kr per år.
Företaget har sedan start uppvisat god lönsamhet och innehar högsta kreditrating samt är certifierade enligt miljöledningssystemet ISO 14 001. En framgångsfaktor för DocuPartner är att personalen trivs, ger bra service och stannar länge på bolaget.
Läs mer om företaget och hur nöjda deras medarbetare är på www.docupartner.se

Arbetsuppgifter:
Vi förstärker nu vår organisation med en roll som Account Manager med placeringsort i Liljeholmen. Som Account Manager hos oss arbetar du med försäljning av produkter och tjänster inom området dokumenthantering och utskriftslösningar. Utöver vårt breda produkt- och tjänstesortiment erbjuder du kunderna finansieringslösningar, serviceavtal och utbildningar. Som Account Manager kommer du få ett antal befintliga kunder men att stort fokus ligger på nykundsbearbetning. Du arbetar såväl självständigt som i samverkan med andra för att planera arbetet mot uppsatta mål. I arbetet ingår både nykundsbearbetning och relationsförsäljning. Du agerar proaktivt mot marknaden och kan följa både korta och långa säljcykler.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av uppsökande försäljning, har godkänd gymnasieutbildning samt ett starkt intresse för försäljning. Du är lite av en tävlingsmänniska med egen stark drivkraft samtidigt som du har ett ödmjukt förhållningssätt mot kundernas behov. Du trivs med ett utåtriktat arbete på vår marknad och har kanske ett par års erfarenhet av att aktivt sälja till såväl stora som små organisationer. Erfarenhet från branschen eller liknande produkt- och tjänsteområden är meriterande och kompetens inom nätverkslösningar är en fördel. Då du är vår representant utåt ser vi gärna att du har ett intresse för våra produkter, tjänster och lösningar samt att du alltid sätter kundens bästa i fokus. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder:
Om du vill utvecklas med spännande arbetsuppgifter kring dokument & utskriftsrelaterade produkter och i ett stabilt företag så kan DocuPartner vara något för dig. Du får ett av marknadens bredaste produktsortiment att arbeta med och en gedigen produkt- och säljutbildning. I ditt dagliga arbete får du stöd via din säljchef. Goda arbetsinsatser premieras med personlig utveckling, fast grundlön + provision, pensionsavsättningar enligt avtal och tjänstebil vid fast anställning. Om du har viljan att lyckas ska vi se till att du får chansen till en professionell utveckling. DocuPartner har en utpräglad team- och tävlingskultur med roliga interna säljutmaningar.

Söka tjänsten:
Den här rekryteringsprocessen sköts av Salesgroup. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Salesgroup på 08-26 20 00. Vi vill ha din ansökan snarast. Tillträde augusti 2015 eller enligt överenskommelse

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.