Specialistsäljare Software till Dustin

salesgroup_referens_dustin_col-150x85

Om företaget:
Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Med kärnan i e-handel fungerar Dustin som en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och kundernas behov där Dustins medarbetare stödjer kunderna att hitta den rätta lösningen för dem. Dustin är en one-stop-shop som erbjuder cirka 200 000 produkter med tillhörande tjänster, funktioner och lösningar. Verksamheten bedrivs i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Bolaget har drygt 900 medarbetare. Omsättningen under verksamhetsåret 2014/15 uppgick till ca 7,9 miljarder SEK. Drygt 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden med fokus på små och medelstora företag. Dustin Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2015 och har huvudkontor i Nacka, Stockholm.
Till affärsområdet Software önskar man nu rekrytera en specialistsäljare med inriktning Security & Backup.

Om rollen:
Som en del av Dustins fortsatta tillväxtstrategi rekryterar Dustin nu en nyckelperson till affärsområdet Software. Rollen som specialistsäljare av mjukvaru- och licenslösningar innebär att du arbetar med nya och befintliga företagskunder med ansvar för avtalsförnyelser och merförsäljning. Du jobbar i team med generalistsäljare/Account Managers och andra specialister inom Software/licens där ni tillsammans lägger plan och exekverar för att nå era gemensamma mål. Din uppgift i teamet är att via telefon/mail etablera och utveckla befintliga kundkontakter och säkerställa försäljningen för segmentet och teamet. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat inkommande förfrågningar, skapa lösningsförslag och offerter samt förnyelsebearbetning enligt uppsatt process. Du kommer också att följa upp riktade marknadskampanjer eller produkterbjudanden. Viktigaste målen för denna befattning är att nå försäljningsbudget och mål för avtalsförnyelser.

Vi söker:
För att lyckas i rollen ser vi att du är en driven person som vill vara med på en utvecklingsresa i ett framgångsrikt och hett bolag inom IT-branschen. Vi vill att du har erfarenhet av försäljning inom säkerhets och/eller backup-mjukvara mot företagskunder. Meriterande erfarenheter är försäljning av mjukvarutjänster i molnet. Vi söker dig som är orädd och välstrukturerad med ett tekniskt sinne. Du är medveten om att du jobbar ihärdigt och effektivt såväl som i med – och motgång. Du är en entusiastisk person som gillar att jobba mot mål och nå dem. För att nå dina mål i denna roll krävs att du har lätt för att skapa relationer till kunder och kollegor, du är en god lyssnare och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Erbjudande:
Som säljare på Dustin erbjuds du möjlighet att vara med på en tillväxtresa. Du får möjlighet att utveckla dina försäljningskunskaper och arbeta för ett starkt varumärke. Vi erbjuder en fast lön + bonus, samt tjänstepension, friskvårdsbidrag och hälsoförsäkring.

Ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Dustin med Salesgroup. Har du frågor är du välkommen att ringa på 08 26 20 00. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.