Business coordinator till framgångsrikt konsultbolag

Om företaget:
Vår kund är ett börsnoterat konsultbolag inom IT och verksamhetsutveckling. Den grundläggande affärsidén är att matcha kundens behov med medarbetarnas specialistkompetens och fokus, vilket skapar ömsesidig framgång. Bolaget grundades år 2000 och har idag ca 350 anställda med kontor på flera platser runt om i Sverige.

Om tjänsten:
Som business coordinator hos vår kund har du en varierad vardag och ett brett ansvar. Du är spindeln i nätet och supportar dina kollegor, vilka är säljare, ledare och konsulter inom bolaget, med det mesta som rör förfrågningar och avtal.

 I ditt arbete kommer du bland annat att:
– ta emot kundförfrågningar
– registrera uppdrag i våra interna system
– vara administrativt stöd vid större upphandlingar
– koordinera uppdragsintervjuer
– hantera avtals- och offertadministration

Kvalifikationer:
Du har självklart god IT-förståelse och tidigare erfarenhet ifrån konsultbranschen.
För att trivas hos oss är du en prestigelös person med hög initiativförmåga. Du är en god administratör och brinner för att ge bästa service både internt och externt.

Är du den vi söker?
Är du den vi söker så erbjuds du möjligheten att få arbeta på ett mycket spännande och framgångsrikt företag i centrala Stockholm. Hos oss får du kontinuerliga utbildningar och för rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas inom bolaget. Vi erbjuder också en konkurrenskraftig ingångslön friskvårdsbidrag och pensionslösning.
 
Söka tjänsten:
Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Salesgroup på 08-26 20 00. Vi vill ha din ansökan senast 2016-01-10. Tillträde enligt överenskommelse. Omfattning 100 %.

Dela och följ oss här:
Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram
© SALESGROUP STOCKHOLM AB | TEGNÉRLUNDEN 6 | 113 59 STOCKHOLM | 08-26 20 00 | INFO@SALESGROUP.SE

WEBBPRODUKTION AV ONLINEFORCE SWEDEN AB.